מחשב נייד hp pavilion g7020ej

pim pam pom

New member
במקרה לפני שבוע קניתי נייד ואני יודע ש ב HP

אתה ילא מקבל דרייברים או RECOVERY DICK אלה יש לך אפשרות ליצור אותו פעם אחת דרך התחל--תוכניות--יצירת דיסק גיבוי (או משהו דומה) בכל אופן אחרי פרמוט לא נראה לי שזה רלוונטי אגב גם לי יש ויסטה ואני לא מתלהב ולמרות שיש לי דיסק עם דרייברים אני מפחד להתקין XP שזה לא יתאים אולי (הכוונה לסנגרון בין הדריברים חמערכת הפעלה אחרת) בכל אופן היה לי בייסיק ועדכנתי לאולטימה

RoyBO

New member
הריקוברי יהיו בו רק דרייברים של ויסטה.

הוא זקוק לXP

pim pam pom

New member
מה שאתה אומר לי שלא כדאי לי להתעסק

עם זה אפילו שיש לי ריקברי דיסק (גם אני רוצה להעיף תויסטה ושים XP)

olegpo

New member
ממש לא כדאי

אלה אם אתה מוכן לחיפושים ארוכים של דריוברים

bar666xp

New member
אז אני מבין שאת האחרון ברשימה התקנת והפעלת...

מה נישאר חסר? מה נישאר ללא דרייבר? אגב רוב החומרה {כולל חדשה} לא ממש צריך דרייברים הם כבר כלולים בXP SP2 עד כמה שזכור לי. מעבר לכך מה עוד אפשר... תעלה רשימה של הרכיבים שלא עובדים... רצוי צילום מסך של EVEREST או תוכנת זיהוי חומרה כל שהיא כדי לזהות את יצרן החומרה ואולי אפילו את הדגם/ציפ המדויק כדי למצוא דרייבר אופטימלי ו/או תואם.

OH LORD

New member
להלן הדרייברים :

vodeo driver: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (320 MB) 3D accelerator: Intel GMA X3100 Audio Adapter Conexant Cx20549 @ Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller Network Adapter Broadcom 802.11b/g WLAN (10.0 [ TRIAL VERSION Network Adapter Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC שיהיה בהצלחה.. תעדכן אותנו אם הסתדר לך יותם

sb21

New member
המידע הזה מאוד מועיל.

מחיפוש קצר בגוגל מצאתי שאותו צי'פ סאונד מותקן גם בדגם 530, דגם שתומך בווינדוס XP. נסה להתקין את הדריוור הבא.

OH LORD

New member
עוד פרה חוסלה :) כעת..

רציתי לשאול לגבי האלחוטי,איך הסתדרת עם ה XP אולג?

bar666xp

New member
אאל"ט את כולם תוכל למצוא באתרי יצרני החומר...

דרייברים של 965 לדוגמה לGMA באתר realtek לכ.רשת... וכו וכו'.

למעלה