מחשב נייד hp pavilion g7020ej

olegpo

New member
מחשב נייד hp pavilion g7020ej

היי לכולם אני חייב עזרה בבקשה!!!!!!! קניתי את הנייד הזה ולא אהבתי את ה VISTA שהייתה מותקנת בו. עשיתי פורמט, התקנתי XP ואני לא מוצא דרייברים גם לא באתר HP. אני מכם אם יש למישהו את הדרייברים או יודע מאיפה להוריד או משהו נוסף, אני מאוד אשמח. תודה רבה. נ.ב חסר לי דרייהר של כרטיס קול

OH LORD

New member
הייי..

תנסה בעזרת תוכנת אוורסט everest לראות בדיוק איזה רכיב ספציפי יש לך (איזה כ.מסך, כ.קול וכד') ותוריד דרייברים מהאתר של החברה.. מקווה שזה יעבוד אשמח אם תעדכן יותם

olegpo

New member
היי יותם.

לצערי התוכנה everest מזהה התקנים רק לאחר שכבר מותקן דרייבר, לכן לא עזרה לי. אשמח לרעיונות נוספים. תודה אולג

Y. Welis

New member
היא מזהה גם בלי - הרחב את devices

וסמן physical devices. זה יתן רשימה של כל התקני החומרה שהתוכנה מזהה, בלי קשר לדרייברים.

sb21

New member
אולי...

http://tinyurl.com/ylukby למרות שלא הייתי בונה על הדריוור הזה.

olegpo

New member
אכן הדרייבר לא מתאים.

יש עוד רעיונות ? תודה אולג

olegpo

New member
כן, אכן מישהו אומר שזה קובץ שעזר לו.

אני הורדתי את הקובץ, וזה קובץ DLL שאין לי מה לעשות איתו. אנא ממך לרעיונות נוספים אם יש. המון המון תודה. אולג

RoyBO

New member
ניסית דרייברים של סדרה 6500? או 6000?

תנסה למצוא ולהתקין

RoyBO

New member
יותר נוח

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=6&PFid=6&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false#RTL8100B(L)/RTL8100C(L)/RTL8101L/RTL8139C(L)/RTL8139C(L)+/RTL8139D(L)/RTL8100(L)/RTL8130/RTL8139B(L) שורה שלישית בתוך WINDOWS

RoyBO

New member
השרת שם לא ממש מגיב

אבל בעיקרון, הגעתי לאתר של רילטק ממדריך להתקנת XP בHP6500 ואני לא מאמין שיש לך כרטיס קול אחר במחשב.

Y. Welis

New member
מה הבעיה הספציפית?

העלה תמונה של מנהל ההתקנים אצלך, בתצוגה 'לפי חיבור', כמו גם המקום שציינתי לעיל ב-everest.

OH LORD

New member
אולי...

שמע יש לי גם כזה מחשב ועדיין עם ויסטה... אני מוכן להתקין אצלי את התוכנה ואז לתת לך את השמות של הדרייברים אם תרצה יותם

olegpo

New member
מאוד אשמח אם תעלה רשימה של כל ההתקנים

במיוחד את השם של ההתקן קול המון תודה

למעלה