מחשב נייד של HP

• פותח הנושא rc
  • פורסם בתאריך

rc

New member
מחשב נייד של HP

שלום אני מתכנן לקנות בתקופה הקרובה מחשב נייד של HP, כנראה הדגם הזה (מצורף קישור למחשב לזאפ) - אשמח לקבל דעות בעד ונגד ממי שמכיר או מחזיק במחשב מדגם זה (חוץ מהרחבת זכרון מ-1G ל-2G) כמו כן - איך השירות של HP ? http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=594700 תודה ויום טוב רועי

יאיר B

New member
אין לי את המחשב הזה, אבל מהמפרט שלו ניתן

לומר את הדברים הבאים: 1. צריך להרחיב זיכרון (כתבת). 2. הוא כבד יחסית (3.1 ק"ג). 3. כרטיס המסך שלו לא מתאים למשחקים (הוא בא עם אינטל X3100). 4. יש לו מסך מבריק. מעבר לזה אני לא יכול להגיד כלום נוסף עליו. יש סיבה שאתה רוצה דווקא את הדגם הזה?

rc

New member
כמה הערות

1) לגבי המשקל - אני יודע שהוא קצת כבד, אבל הוא לא אמור להיות בשימוש בנסיעות כך שזה לא נורא 2) לגבי כרטיס מסך - על מה אתה ממליץ (אני לא מתכוון לשחק בו באופן קבוע, אבל בכל זאת הייתי מעדיף כרטיס מסך טוב)? 3) מה לגבי השירות של HP? הם טובים? יש להם מרכזי שירות בפריסה רחבה? 4) לא ברור לי כ"כ ההבדל בין מסך מט למסך מבריק, תוכל לפרט בקשר לזה? במקרה נתקלתי את הדגם הזה ונראה לי שהוא יכול להתאים (יש עליו מבצע בבאג) שום דבר עדיין לא סופי, אשמח לקבל המלצות על דגמים בתקציב של 5-5.5K, ואולי גם על חנות מומלצת באזור ת"א והמרכז תודה ויום טוב רועי

רועי ב

New member
יש לי את המחשב... אני די מרוצה..

אני לא גיימר בכלל... ככה שאני די מרוצה מהאינטרנט שהוא מספק לי והאופיס וכל השאר... חובה להוסיף זיכרון -> תקרא שירשור שפתחתי פה .. פרט לזה הנושא של המשקל שולי... כמעט לא מרגישים את זה... שירות עוד לא הייתי צריך - למרות שהמודם האנלוגי לא עובד לי משום ואני מתוך עצנות לא מתקשר אליהם...

למעלה