מחשב נייד קל

צבובה

New member
מחשב נייד קל

שלום, יש לי r50e של lenovo כבר שנתיים, ואני לא כל כך משתמשת בו בתור מחשב נייד באשמתי ובאשמת המחשב. הוא כבד, גדול, מסורבל, והוא כבר איטי יחסית והמפרט שלו לא משהו. הייתי רוצה לשדרג למחשב עם 2GB זכרון, שיהיה קל ונוח. בקיצור, אחרי חפירות ושאלות רבות, ההתלבטות שלי היא בין macbook לבין dell xps 1330. אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי. תודה, נורית

GAMESP

New member
macbook זה מחשב סקסי

אבל לא משהו בביצועים, זה מה שהבנתי

xslf

New member
המקבוק הוא מחשב סבבה

אם כי לעניין הביצועים עדיף מקבוק פרו. בכל מקרה, לא זה ולא זה קלים במיוחד (הם גם לא מאוד כבדים).

rivertrino

New member
תלוי בתקציב עם אתה מחפש...

משהו יחסית זול תוכל למצוא מבצעים של ה1330 מקונפיגורציה נמוכה ועד לגבוהה... הMAC תמיד יהיה המחשב היפה ביותר זה ללא ספק. אגב מישהו יודע כמה זמן אחריות יש ל MAC?

sb21

New member
שנת אחריות אחת, ניתן להרחיב באתר אפל.

הרחבת אחריות לשנתיים נוספות נמכרת ב-249$ למחשבי MacBook Air/MacBook, או ב-349 ל"MacBook Pro (w/ or w/o Display)".

צבובה

New member
מחפשת, לא מחפש - וכבר מצאתי...

כיוון שרציתי זכרון של 2GB, אז הדגמים הזולים באמת של ה1330 לא רלוונטיים. אבל קניתי את הדגם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2375&products_id=20308 בסופו של דבר, בעיקר בגלל שהנתונים הבסיסיים הם כמו אלה של מאק, המחיר זול ב-1000 ש"ח והוא קל יותר בכחצי קילו. אגב, גם פה יש שלוש שנים אחריות, ולסטודנטים גם עבור מאק יש שלוש שנים אחריות.

למעלה