מחשב נייד מסוג HP Pavilion DV6000

rami 2000

New member
מחשב נייד מסוג HP Pavilion DV6000

יש עליו מערכת הפעלה vista , אני מעוניין להתקין עליו XP . האם ישנם דרייברים תואמים למערכת ההפעלה XP ? האם ישנו איזשהוא סיכון שאני מתקין מערכת הפעלה שלא הגיעה עם הנייד כברירת מחדל ..? תודה

only god

New member
יש גם יש...

כנס לכאן ותוריד את הדרייבירים מומלץ להוריד רק את הדרייברים של הכרטיס רשת ולאחר ההתקנה להוריד את השאר ישירות למחשב. בהצלחה

ymwd

New member
לא! אין שם את כל הדרייברים! כנס....

אין באתר את כל הדרייברים הנדרשים! הייתי ממליץ לעקוב אחרי המדריך המופיע בטאגליינס ולהוריד את הקבצים מהאתר שמופיע שם בנוסף הייתי ממליץ להוריד חלק מהדרייברים מאתרי היצרנים אני הורדתי את הקבצים המופיעים שם וקבצים נוספים שמצאתי ברשת ובנוסף חיפשתי באתרי היצרנים מצאתי לי את הדרייברים שהכי מעודכנים והכי מתאימים לדגם הספציפי שלי! ובסופו של דבר כ-ן זה אפשרי! אני עשיתי את זה ומרוצה! (dv6860ej) בהצלחה!

nisanil

New member
אחי חייב עזרה!!!

אצלחת למצוא דרייבר לכרטיס קול.... להתקן של PCI?

rami 2000

New member
תודה אנשים , עוד משהו קטן ...

הבנתי שישנה מחיצה התקנה חבויה של מערכת ההפעלה ... עם זה נכון , איך אני מתקין מבלי לפרמט את המחיצה הזו ואיך בדיוק אני עושה זאת שבעתיד אוכל להתקין בחזרה את ה - vista ? תודה

יאיר B

New member
אם אתה עדיין על ויסטה, מציע קודם כל לצרוב

העתק של המחיצה הזאת על DVD (בתפריט התחל יש משהו של HP - יהיה כתוב שם HP RECOVERY ושם תהיה אפשרות של יצירת דיסק אתחול). זה טוב אם תקרה בעיה במהלך הפירמוט/תקלה אחרת. לגבי שמירה על המחיצה הזאת - צריך לשים לב טוב מה מפרמטים במהלך התקנת XP, בשלב הפרמוט.

למעלה