מחשב נייד לסטודנט

מחשב נייד לסטודנט

יש לי כל מני דגמים בראש כבר, אבל הייתי רוצה עוד קצת אינפוט, אולי יהיו לכם דגמים שלא חשבתי עליהם ואולי אינפורמציה על כאלו שכן. אקיצר: תקציב - סביבות ה-6000 ש"ח. משקל - 2.5 ק"ג ומטה, כמה שפחות יותר טוב, לבחור יש בעיות גב. מסך - 14 אינץ' ומעלה. עדיף מאט על מבריק. מעבד, מעבד גרפי לא קריטיים. זכרון - 1G מינימום, 2 רצוי. דיסק קשיח - מינימום 60GB מערכת הפעלה - XP, או ויסטה עם אפשרות ל-Downgrade אם צריך. אחריות 3 שנים, שירות טוב. תודה על כל קלט אפשרי.

יאיר B

New member
אני מציע משהו עסקי של דל, נניח מסדרת ווסטרו

יש להם אחד עם מסך 14". הסדרות העסקיות הן עם מסך מט. לגבי XP - בעיקרון היא כבר לא נמכרת יותר. שינמוך אפשר לעשות באופן חוקי מגרסאות ביזנס או אולטימייט (לכן המחשבה על מחשב עסקי). דלים באים עם 3 שנים אחריות, בחלק מהמקרים אחריות עד הבית.

שאלה שקשורה לדאל

איך המחשב הזה?? האם הוא חזק ?? מה טיב הסוללה שלו ?? האם הוא מתאים לדברים בסיסיים כגון : אופיס , גלישה , שירים , סקטים , ותוכנות מסרים ?? Dell Inspiron 1525-2261 Dell Inspiron 1525-2263 תודה על העזרה

יאיר B

New member
בלי מפרטים מלאים זה יהיה קשה.

באופן עקרוני, זה מחשב מסדרה ביתית (כלומר עמידות זה לא הדבר שהוא מצטיין בו). אאל"ט - הסדרה הזאת באה עם מסך 15.4" (כלומר תשקול יותר מ-2.5 ק"ג) והמסכים הם מבריקים. סוללה סטנדרטית (=6 תאים) של מחשב נייד עם מסך 15.4" תחזיק בערך 3 שעות (בשימוש לא חסכוני במיוחד). לאופיס/אינטרנט/מוזיקה/סרטים יתאים כל מחשב שנמכר כיום בישראל.

bar666xp

New member
את/ה מדבר/ת על...

משהו בסיגנון הזה... http://campus.shopy.co.il/products/111769 אאל"ט עלותו יוצאת כ4Kש"ח עם איכסטה BIZ וXP בחנות הזו. לצרכים שהוזכרו זה מספיק אבל תעשי/ה השוואת מחירים אאל"ט תוכל/י כיום לקבל יותר מבחינת מפרט בתמורה לכספך. דבר חשוב שרצוי להזכיר במחשבים ניידים ככל שהמחשב קטן יותר וקל יותר מחירו גדול יותר

למעלה