מחשב נייד וADT

רבקהrc

New member
מחשב נייד וADT

אני מעוניינת לקנות מחשב נייד ואני צריכה שהוא יעבוד בצורה הכי טובה עם אוטוקאד ובמיוחד עם ADT על אילו דברים אני צריכה להתמקד? איזה כרטיס מסך? איזה זיכרון וכו'...

4tis

New member
הכל שאלה של התקציב שעומד לרשותך

כמה את מוכנה/יכולה להשקיע? לפי זה אפשר יהיה לעזור לך בצורה יותר מדויקת

Anin17

New member
מתוך ניסיון שיש לי

אני משתמש במחשב נייד לעבודות הכי חשוב תבחרי במחשב נייד של חברה מוכרת IBM, LG, פוג'יסטו וכו... מחשבים ניידים הם נורא עדינים וחשוב שיהיו של חברה שיודעת איך לבנות אותם ותעמוד מאחוריהם בשעת הצורך בנוסף גם העניין של האינטגרציה בין הרכיבים ועידכוני דרייברים בשביל שהתוכנה תרוץ כמו שצריך בחרי בלא פחות מ-512 מ"ב זיכרון חיצוני וכרטיס מסך של ATI 64-128 מ"ב ובשום פנים ואופן לא של אינטל ממליץ לך גם על מעבדים של AMD שמשתווים ואף יותר מכך לאלו של אינטל ועולים זול יותר בהפרש ניכר אני קניתי לפני שנתיים וקצת מחשב נייד של חברה פחות מוכרת שהיום כבר לא קיימת ולמרות שהרכיבים בה של חברות ידועות אינטל טושיבה וכו... אין בינהם אינטגרציה שרק החברות הגדולות מציעות ואני מאוד מאוכזב מלוח האם שמכיל בתוכו את הכרטיס מסך של אינטל שבאופן שיטטתי העידכונים שמוציאים מתחת לכל ביקורת וגורמים לכל המחשב להיות איטי מסורבל ואף לחלק מהאפשרויות כמו לחבר מסך טלוויזיה אינם עובדות כל זה הניסיון שלי וההמלצה שלי היא מה שאני הייתי בוחר לעשות היום

רבקהrc

New member
מה רע בכרטיס מסך של אינטל?

ראיתי מחשב של HP שנראה לי טוב עם נתונים מצויינים ויש לו כרטיס מסך Intel Extreme Graphics 900 UP TO 128MB איזה בעיות הוא יגרום לי?

Anin17

New member
יש לי כרטיס מסך מאותה הסידרה רק

שלי יש 64 מ"ב הבעיות שלי איתו הם כאלו: *יציאת ה- S-VIDEO לא פעלה מהיום הראשון, רוב הסיכויים שזה בגלל הדרייברים *הדרייברים שאינטל מוציאה הם ברמה מאוד נמוכה ואינם עובדים כראוי עם הכרטיס מה שמשפיע מאוד על כל היכולות הגרפיות *אם יש דבר יותר נוראי מהדרייברים שלהם הם העידכונים שהם מוציאים להם שפשוט אחד אחרי השני לא פותרים בעיות *צוות התמיכה התכנית של אינטל אומנם עונה, אבל גם הוא לא מצליח לפתור את הבעיות *לכרטיס יש בעיות תאימות עם תוכנות שונות ובעיה חמורה ב-OPEN GL (מתאם גרפי שחלק מהתוכנות עושות בו שימוש) אם יש דבר שאני הכי סובל ממנו זה מהכרטיס מסך ודרך אגב UP TO אומר יכולת הרחבה ולא שלכרטיס יש 128 מ"ב אני ממליץ לך בחום לחפש IBM או LG

gerson1

New member
היי-IBM כבר לא אותו דבר

חטיבת הניידים היא סינית כדאי לקנות את המערכת הטובה ביותר מבחינת רכיבים גרפיים, זכרון און ליינ וכד', כלומר בהכרח מערכת יקרה המיועדת לגרפיקה וידיאו וכד'. אין הבדלים עקרוניים בין המערכות ואף המעבדים. גודל המסך בעיתי כך שלדעתי רצוי לסדר PORT OR DECK על מנת לעגון את המחשב במסך משני וגדול. יש לזכור שרצוי מערכת זכרון ניידת, צורב הכרחי ומתאים למכוני הפקת שרטוטים. כנל לגבי רנדרים למיניהם ואנימציה-צרכי הזכרון גדולים. התכנות מתעדכנות לסרוגין כך שרצוי ללכת על המהר, בעל היכולות וכד' הטוב ביותר.

רבקהrc

New member
מה זה אומר מערכת יקרה?

וגם אילו נתונים יש למחשב בעל מערכת טובה מבחינת רכיבים גרפיים? ז"א באיזה רכיבים אני צריכה להשקיע?

4tis

New member
מוסיף למה שאמרו קודמיי ,ששיקול נוסף

בבחירת הנייד הוא האם חשוב לך המשקל -הנייד הולך איתך לכל מקום ואז בהחלט המשקל הוא נושא חשוב ,או שהמחשב יותר נייח ואז המשקל פחות רלוונטי ולא צריך להתפשר על דברים מסוימים בשבילו...

T u v i

New member
כנראה שמחשבים זה לא התחום החזק שלך

מעבדים של AMD למחשב נייד? הצחקת אותי... מה שאני ממליץ הוא מחשב של IBM, סדרת T 40 או 50 (עדיף מספרי ביניים כי אלו סדרות מוצלחות ומשופרות יותר) מעבד מסדרת הסנטרינו של אינטל, לתקציב שלך מומלץ מבוסס שבב דותן קוד - 735 זכרון עבודה: 1 גיגה, לא פחות! כרטיס מסך: ATI mobility radeaon 9700 יתר הרכיבים :כוננים, עכבר, מקלדת ומסך חיצוניים לפי הצורך והתקציב

Anin17

New member
נסכים שלא להסכים בקשר למעבדים

אני צריך להציג בפניך את ה-AMD Turion 64? בקשר לזיכרון, גם 512 יספיקו לצורך.

msks

New member
מחשב נייד לתוכנת ADT

1. קודם כל את צריכה מעבד טוב - רצוי כי המעבד יהיה מהדור החדש של המעבדים למחשבים ניידים (ע"מ שלא ישמש מעצור לדלת) ולא פחות מ - Centrino Dothan 725, 2Mb cache, 1.6GHz 2. זיכרון פנימי לא פחות מ - 512MB (חשוב!!! יש לוודא כי מותקן במחשב כרטיס זיכרון של 512 ולא שני כרטיסים של 256 !!! הדבר יאפשר לך לבצע הרחבת זיכרון בהמשך) 3. כרטיס גרפי לא פחות מ - ATI Mobiliti Radeon 9200 4. במידה והמחשב נרכש לצורכי התניידות - המשקל מאוד חשוב...רצוי שיהיה גם קל (ככל שניתן). 5. מניסיוני האישי - להתרחק כמו מאש ממחשבי HP. המחשבים עצמם מצויינים, כל עוד אין צורך בשרותי החבר - שרות מ ז ע ז ע (בלשון המעטה). מקווה שעזרתי, בהצלחה...

למעלה