מחשב נייד המלצות

adishay16

New member
מחשב נייד המלצות

אהלן אני מחפשת מחשב נייד לשימוש לימודים ופנאי. אני טסה הרבה לחול ולכן אני צריכה מחשב צמוד אליי. מה אתם חושבים על הMAC BOOK ? אני יכולה להביא מחשב מתאילנד/הונג קונג/ ארה"ב האם זה משתלם? כי אני אצטרך לשלם מכס.. לגביי אינרנט אלחוטי מישהו יוכל להסביר לי? המוון תודה

יאיר B

New member
אממממ

1. שאלות על מק-בוק - בפורום מקינטוש. אני אישית חושב שזה בזבוז מוחלט לקנות מק ולהתקין עליו חלונות. אם את מתכננת להשתמש במערכת שלו (OSX) וללמוד אותה (אם את לא מכירה מראש) - זה כבר סיפור אחר. 2. על ניידים אין מכס אלא מע"מ. זה כדאי להביא מחו"ל רק אם תהיה אחריות בארץ (צריך לברר מראש!). בדרך כלל המחירים בחו"ל יהיו זולים יותר (אבל לא יודע מה קורה במזרח). אם אכן שם זול יותר, תוכלי לקנות מחשב קל (בארץ זה יהיה קשה בתקציב שלך). 3. אינטרנט אלחוטי: בעיקרון את צריכה לקנות ראוטר כדי שיהיה לך בבית את האפשרות לגלוש באלחוט. מחוץ לבית את יכולה להתחבר במקומות שיש בהם ראוטר ציבורי (או פרטי) פתוח. במקמות שאין בהם ראוטר ואת צריכה תקשרות אינטרנט - עליך לקנות כרטיס רשת סלולארי (דברי עם מפעיל הסלולר שאת עובדת איתו לקבלת פרטים/מחירי חבילות/מכשירים). כל הניידים כיום מצויידים בכרטיס רשת אלחוטי (לא קשור לסלולראי!). הכרטיס הזה נקרא במפרטים WIFI או 801.11a/b/g (האות a לא תמיד נמצאת, לפעמים יש גם n).

למעלה