מחשב נורא איטי...

shani m1

New member
מחשב נורא איטי...

שלום לכולם... יש לי מחשב נייד של HP Pavilon ze2000 והוא נורא נורא איטי... אפשר להשתגע... בדקתי והזיכרון שלו הוא רק 224 מה שלדעתי גורם לו להיות כל כך איטי... אז בעצם יש ליח שתי שאלות... האם האיטיות באמת נובעת מהזיכרון הנמוך??? או שאולי זה משהו אחר??? ואם כן...אפשר להוסיף זיכרון למחשב נייד??? איך עושים את זה??? תודה ושבת שלום לכולם...

yaelgro

New member
איטיות של מחשב

יכולה לנבוע מהרבה סיבות. הראשונה מביניהן היא אילו פעולות אתה מבצע עם המחשב. כלומר, אם אתה מנסה לעבוד בפוטושופ, ובמחשב אכן יש רק 256M של זכרון RAM, הוא אכן עשוי לעבוד באיטיות משהו. אם מדובר באיטיות כללית, כשגם פתיחת חלון אקספלורר/פיירפוקס או כל דבר אחר במחשב, הייתי שוקלת לפנות לאחד מפורומי התמיכה (חומרה ותוכנה, מחשבים ואינטרנט או תמיכה טכנית). יש שם מאמרים על אילו תוכנות להתקין על מנת לבדוק אם יש לך כל מיני מזיקים על המחשב שגרומים לאיטיות. אם מדובר באיטיות של עליית תוכן האינטרנט, אני דווקא הייתי חושדת במהירות גלישה/קליטה רעועה של אות אלחוטי.

shani m1

New member
זאת בדיוק הבעיה...

שאין על המחשב הזה כלום.... חוץ מכמה שירים (תופסים ביחד אולי 2 ג'גה) וכמה תמונות.... אין עליו שום תוכנות ושום כלוום...כדי לא להעמיס.... האיטיות בעיקרון היא על הכל... (דווקא מהירות גלישה זאת לא הבעיה) אז אני בכל מקרה אבדוק בפורום השני אבל מבחינת הזיכרוון??? היית ממליץ להוסיף ???

יאיר B

New member
256, גם על חלונות XP זה די מעט.

הייתי מציע להוסיף (כמה? כמה שהמחשב תומך/כמה שיש באפשרותך לשלם - הגבוהה מבין השניים).

yaelgro

New member
יאיר, אם הוא לא עושה יותר מידי עם המחשב

256MB אמורים להספיק. אני עבדתי ככה עד שמצאתי בעבודה סטיק שהיה מועמד לזריקה לפח ובמקרה התאים לי למחשב. הוא לא אמור לטוס, אבל בטח לא להיות מאוד איטי. הייתי בודקת טמפרטורות ומזיקים בתור התחלה. ואם זה לא עוזר, הייתי הולכת על בדיקה ל-HD.

למעלה