מחשב לקיובייס

bazard

New member
מחשב לקיובייס

אני רוצה לקנות מחשב לעבוד עליו עם קיובייס, כרגע אין ידי משגת מוניטורים וכרטיס קול ועל כן להתחלה אני זקוקה לכרטיס קול מובנה עם כניסה לPL ו XLR ורמקולים טובים [יחסית] וכל זה בתקציב הגרנדיוזי של 2000 שקלים [העיקר להתחיל כבר], אם למישהו יש טיפים או רעיונות אני אשמח. תודה מראש

bazard

New member
שכחתי לרשום

[אם קיים כזה דבר], כנראה שלא ע''פ תגובתך. מה אני אעשה אני לא מבינה כלום בחומרה.

נוכח

New member
לא נראה לי שזו אפשרות...

לסדר לעצמך אפשרות להקליט בסכום כזה. הדבר היחידי שעולה בדעתי במצבך הוא לקנות מחשב ישן וטוב בחצי מהכסף, וכרטיס קול נורמאלי בחצי השני. לא נראה לי שיש כרטיסי קול מובנים שיכולים לאפשר לך עבודה סבירה עם קיובייס, אם אתה מתכוון להקליט כלים חיצוניים, ולא רק לעבוד דיגיטאלית בתוך המחשב. במילים אחרות, אתה צריך מחשב, חזק ככל שתוכל לאפשר לעצמך, וכרטיס קול נורמאלי (להערכתי בסביבות ה1000 שקל). אין מה לעשות, זה המצב.

arale1111

New member
סורי...

אני עוד לא ראיתי כרטיס קול מובנה עם כניסת XLR..... אם תפנה אליי באמצעות מסר בפרטי ותאמר לי מה התקציב שלך והצרכים, אשמח לייעץ לך בבחירת רכיבים מתאימים במסגרת היכולות שלך. תמיד תזכור-זה לא בשמיים! בהצלחה :)

simplethought

New member
זה אפשרי אם..

יש לך מחשב ישן אפשר לשדרג אותו לחדש בכלום כסף (להחליף רק מעבד,זיכרון ולוח אם) ואז נשאר סכום נורמלי לכרטיס קול טוב. תכלס הקיובייס זו תוכנה שמנצלת מצויין את המשאבים של המחשב והיום אפשר להגיע לרמה גבוהה מאד גם עם הכרטיסים הזולים עם עבודת סאונד טובה.

למעלה