מחשב חדש

fr!$h

New member
מחשב חדש

שלום, אני יודע שזה לא הפורום המתאים, אבל אני לא מוצא מקום אחר מתאים לשאול את השאלה: על איזה מעבד אתם ממליצים - של חברת אינטל או של חברת AMD? (תחשבו לרגע שאתם לא מוגבלים בכסף) הייתי מעוניין בתשובה עניינית.

ihovav

New member
זה לא כ"כ עקרוני

ההבדלים היום לא כ"כ גדולים במחיר בין AMD ל INTEL INTEL הורידה את המחיר של ה פנטיום 4 בצורה משמעותית מאוד בגלל המחירים הנמוכים של AMD בכל מקרה - שווה לך להתקשר לכמה חנויות ולשאול ספציפית על מעבדים שלהם בנוסף - אני אישית חושב שאתה יכול ללכת על ה פנטיום 3 ולא על ה 4 - ההבדל למשתמש הביתי הוא מזערי ולא מורגש, אבל במחיר אני מאמין שיש הבדל לא קטן...

ihovav

New member
תוספת :

במידה והמחיר לא קובע - אני אישית הייתי הולך על אינטל , אבל ההבדלים למשתמש הביתי - גם בביצועים - הם לא גדולים

fr!$h

New member
אז...

מאוד מעניין אותי מדוע המוןןן אנשים בפורומים של אתרי חומרה אומרים לי לקנות רק AMD???

jolp1

New member
תשובה

למעבדי AMD ביצועים טובים יותר מאשר למתחרים - זאת על-פי בדיקות שערכו גופים שונים בעולם (תוכל למצוא מידע והשוואות רבות בין המעבדים השונים באתרי אינטרנט). בנוסף, למרות הורדת המחירים המשמעותית של מעבדי אינטל פנטיום 4, מעבדי AMD עדיין זולים יותר. אני הייתי ממליץ לכל מי שמעוניין לרכוש מחשב חדש - רק AMD. (אותה תשובה שנתתי לפני שנתיים כשהם עדיין לא הגיעו לישראל)

למעלה