מחשב זכר או נקבה

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

מריני

New member
חחחחח......גדול../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ת'אמת, מתאים לו להיות גם גבר וגם אישה, אולי הוא בכלל דו

r66

New member
אמא פולניה

> האמא הפולניה > סטודנט מספר לאמו הפולניה על חוויותיו באוניברסיטה בירושלים. > הבן: "אמא, הכרתי בחורה נחמדה באוניברסיטה ואנחנו ממש חברים" > האם הפולניה: "יופי, יופי " > הבן: "אבל אנחנו לא סתם חברים, אלא, אנחנו עומדים להתחתן" > האם הפולניה: "יופי, יופי " > הבן: "אבל אמא, אני מוכרח להגיד לך משהו? היא מעדות המזרח?" > האם הפולניה: "יופי, יופי " > הבן: "לא סתם עדות המזרח, היא אתיופית והיא גרה בדימונה?" > האם הפולניה: "יופי, יופי " > הבן: "חוץ מזה, ההורים שלה דתיים והם רוצים לבוא אלינו לדבר על החתונה.." > האם הפולניה: "יופי, יופי, שיבואו " > הבן: "אבל הם עניים וגם לא נוסעים בשבת, אז הם יבואו אלינו ביום שישי וישארו ללון אצלנו ביום שישי עד מוצאי שבת" > האם הפולניה: "יופי, יופי, שישנו אצלנו " > הבן: "אבל איפה הם ישנו?" > האם הפולניה: "ניתן להם את חדר השינה שלנו ואבא יישן על הספה בחדר האורחים" > הבן: " ואיפה את תשני, אמא?" > האם הפולניה: "אני, זו לא בעיה, אני בטח אמות עד אז?" >

הכל עניין של גיאוגרפיה ....

הגיאוגרפיה של האישה :
בגילאים 18-20 האישה כמו אפריקהחצי גלויה, חצי פראית, יופיה טבעי עם דלתות פוריות.
בגילאים 21-30 האישה כמו אמריקהמפותחת היטב ופתוחה למסחר, במיוחד למישהו עם מזומנים.
בגילאים 31-35 האישה כמו הודוחמה מאד, רגועה ובטוחה ביופיה.
בגילאים 36-40 האישה כמו צרפתמתבגרת בעדינות, אבל עדיין חמה ונעים לבקר אצלה
בגילאים 41-50 האישה כמו יוגוסלביההפסידה במלחמה, נרדפת על ידי שגיאות העבר וזקוקה לשיפוצים מסיביים.
בגילאים 51-60 האישה כמו רוסיה.רחבה מאד וגבולותיה אינם מפוטרלים. האקלים הקר מרחיק ממנה אנשים.
בגילאים 61-70 האישה כמו מונגוליהעבר מפואר, כיבושים מרהיבים, אבל ללא סיכוי לעתיד...
לאחר גיל 70 האישה כמו אפגניסטן כולם יודעים איפה היא, אבל אף אחד לא רוצה להיות בה הגיאוגרפיה של הגבר:
גילאים 15-70 הגבר כמו עירק נשלט ע"י שמוק...

למעלה