מחשב החלומות?

La InoLviDable

New member
מחשב החלומות?

התגלגלה לידיי אפשרות מדהימה לקבל איזה מחשב נייד שאני רוצה בכל מחיר שיהיה (לא ייאמן, אה?) וכעת, למומחים שביניכם, כי אני באמת לא מבינה בזה יותר מדיי (ומזה אפשר להבין שלא צריך את שיא השכלול, כי פשוט לא אדע להשתמש בו). קראתי את הוראות כתיבת ההודעה בפורום, מקווה שאקלע לקריטריונים: 1) אני חושבת שדבר עיקרי בשבילי זה משקל - שיהיה נוח לקחת אותו על הגב בלי בעיות, לא משהו מכביד מדיי. 2) סוללה חזקה - זה תלוי מחשב או שאני יכולה להתאים למחשב איזו סוללה שאני רוצה? (סליחה על הבורות). 3) מהירות - גם של המחשב עצמו וגם של האינטרנט (מניחה שהאינטרנט תלוי ברשת בה אני נמצאת) 4) נפח זיכרון גדול יחסית - נוהגת לשמור תמונות וסרטים במחשב 5) איכות מסך - איך לקרוא לזה? בקיצור, שתהיה ראות טובה וכמה שיותר נוחה לעיניים. 6) כמה כניסות USB וקורא כרטיסי זיכרון 7) כונן DVD וצורב 8) אופיס - צריך לציין? 9) איכות סאונד בקיצור, המחשב ישמש אותי לגלישה באינטרנט, לימודים, צפייה בסרטים, מוסיקה, עריכת תמונות, וגם משחקים לאחותי הקטנה. אודה מאוד למי שיוכל להפנות אותי לאן שאני צריכה ולעזור לי עם האפשרויות הרבות. נ.ב האם מודם נייד זה דבר יעיל והכרחי?

La InoLviDable

New member
../images/Emo208.gif

התכוונת מאשר Leopard...

בשביל זה יש Virtual Machine ואם אין בעיה של תקציב (למעשה רק במקרה שלא משלמים) Mac עדיף בהרבה (כי המחיר שלו לא כ"כ משתלם).

מעבר לכך ש Leopard היא מערכת אלוהית

ואם אין סיבה ספיציפית להריץ Windows (אנערף, משחקים, או תוכנות שעובדות רק על Windows) אז לא צריך Windows.

למעלה