מחשבי סוני בישראל

sbarak

New member
מחשבי סוני בישראל

היכן ניתן לרכוש מחשבים נידים של סוני בישראל ומי נותן להם אחריות

Ixion

New member
אפשר לקנות אותם בהרבה חברות,

אני אישית מכיר את buy4less.co.il שגם מטפלים באחריות. בנוסף, ישפאר נדמה לי מטפלת בייבוא ואחריות של סוני.

יאיר B

New member
ישפאר לא נותנת שירות למחשבי סוני.

ישפאר לא נותנת שירות לשום דבר שלא יובא דרכה. המחשבים מיובאים ישראל ע"י חברות אחרות (buy4less.co.il?) והם אלו שצריכים לתת שירות למחשבים הללו. להלן ציטוט ממאמר של רון מברג על הנושא: ""סוני ישראל" אינה "אוהבת" את דגם "ואיו"; שהמחשבים הניידים של "סוני" לא עברו בדיקת תקן ישראלית ולא קיבלו אישור מקומי, ולכן גם אינם מוכרים דיים לטכנאינו. ש"סוני" אינה מכירה בתעודת אחריות של ציוד שנרכש בחו"ל, ולכן אינה אחראית למחשב. "אני גם יודע מחבר פורום שלי שיש בעיה עם ציוד סוני שנרכש בחו"ל: הם לא מכבדים אחריות בינלאומית של סוני ולפעמים גם לא מוכנים לתקן מכשיר שלא נקנה בארץ. סתם שתדעו.

sbarak

New member
ביי פור לס

יש למי נסיון בקניה מ BUY 4 LESS עמידה בזמנים ושרות

Ixion

New member
לי. קניתי 2 מחשבים מהם,

ושניהם באו באיחור
אבל רק של שבוע וחצי בערך. לצערי, המחשבים בסדר גמור ולא הייתי צריך להשתמש באחריות (לבניתיים, בכל אופן).

לטעמי הם יקרים מדי ולא ממש טובים

שימו לב למספר האדומים (ציון מתחת לממוצע) שמקבלת סוני במבחני שביעות רצון.

Mיקי_

New member
אם היה לי תקציב כזה

אני אישית הייתי קונה יבמ או מק, אבל יש גם כאלה שבתקציב הזה בוחרים בסוני, בכל אופן זו לא הבחירה שלי... אבל, כמו שאני אמליץ בפורום כלבים על פינצ'רים מועמדי אימוץ למי שרוצה פינצ'ר למרות שאני עצמי בחיים לא אאמץ פינצ'ר (כי הם נבחניים מידי לטעמי), ככה הלכתי עם בקשתה של הכותבת ונתתי לה לינק לאפשרויות קניה של סוני, פשוט כי זה מה שהיא ביקשה...

gozala

New member
בכלל לא נבחניים ../images/Emo107.gif../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif

זו דעה קדומה

גם אני חושב כמוך

ולכן הבעתי את דעתי כדי שהיא תראה שיש אלטרנטיבות טובות יותר מאשר ניידים של סוני.

למעלה