מחשבים

lilolilo2

New member
מחשבים

אני רוצה ללמוד מחשבים אבל לא לתואר כי אין לי מספיק פסיכומטרי ואני לא רוצה לעשות שוב. איפה לומדים והאם יש ביקוש ללימודים כאלו?

מחשבים

ניתן ללמוד במכונים כמו סיון-ג'ון ברייס, סלע ועוד. הבקוש לבוגרי קורסים אינו גבוה. מועדפים בעלי תואר במדעי המחשב.

Golgi

New member
אפשר גם ללמוד בבית ספר להנדסאים, זה

לא דורש בד"כ פסיכומטרי. ואז, אם תצליחי להשיג ציונים גבוהים, לפעמים ניתן להתקבל ללימודים לקראת התואר על סמך הציונים ללא התחשבות בציון הפסיכומטרי. אבל זה לא מובטח ולוקח הרבה יותר זמן מאשר לימודים לקראת התואר מהתחלה. אבל גם עם תעודת הנדסאי בעיקרון אפשר למצוא עבודה בתנאי שיש לך באמת ידע.

lilolilo2

New member
אפשר עוד פרטים?

אני מחיפה איפה הלימודים? ולמה הם יותר ארוכים? כמה זמן?

Kiru

New member
למה שלא תלמדי תואר באוניברסיטה

הפתוחה (לא צריך שם פסיכומטרי)?

lilolilo2

New member
לא יודעת אם אצליח

איך שם הלימודים ?נותנים חומר ולומדים הכל לבד???אין הסברים?

Kiru

New member
יש ספרי לימוד ובנוסף יש גם מפגשים.

אם את צריכה הרבה הסברים את יכולה לבחור בהנחיה מוגברת. לדעתי זה שווה ניסיון, כי תואר במדמ"ח באמת עדיף על קורסים (תבררי פרטים בפורום האו"פ).

Kiru

New member
תלוי את מי את שואלת.

עד כמה שאני יודע הקורסים שם ברמה גבוהה, ולראיה העובדה שמכירים בהם במקומות אחרים ואפילו יש אפיקי מעבר רשמיים מהאו"פ למקומות מכובדים מאוד (כמו הטכניון). נכון שלמרות הכל יש מעסיקים שלא מעריכים את האו"פ, אבל הרי אין לך אפשרות ללמוד במקומות שדורשים פסיכומטרי, אז אני לא רואה איפה ההתלבטות

הנדסאות מחשבים

הנדסאות תוכנה ניתן באזור חיפה ללמוד ב: לימודי יום - שנתיים. לימודי ערב + ימי שישי - 3 שנים. הנדסאי שנתיים מסלול יום, ערב ו/או יום ו בגרות או בגרות חלקית או קדם 04/9015300 ת.ד.2125 עכו 24121 מכללת הגליל המערבי, הנדסאים פרטי מסלול תשס"ו - הנדסאי שלוש שנים מסלול ערב ו/או יום ו בגרות או בגרות חלקית או קדם 04/8490091 ניר עם 1 ת.ד.137 27101 מכללת אורט קרית ביאליק, הנדסאים הבקוש להנדסאי מחשבים בסימן ירידה, עקב מספר הולך וגדל של בעלי תואר ראשון במדעי המחשב.

לימודי מחשבים לתואר ללא פסיכומטרי

יש מכללות שמאפשרות לימודי מחשבים לתואר גם ללא פסיכומטרי, אם הבגרות מספיק טובה. למשל, תנאי הקבלה במכללה אקדמית נתניה: ממוצע בגרות 86 ומעלה. מתמטיקה 4 או 5 יחידות. אנגלית 4 או 5 יחידות.

למעלה