מחשבות

CrazyBoi

New member
מחשבות

2 דברים ששמתי לב:(טעויות בספרים): 1.כשהארי ואדון וויזלי הולכים למשרד הקסמים ביום של השימוע הם נכנסים לתא טלפון וכתוב שהיה שם צפוף אז איך שהארי רון הרמיוני נוויל ג'יני ולונה נכנסו לשם גם בסוף הספר??. (תשובה הגיונית לא משנה כמה אנשים תמיד יהיה שם צפוף). 2.אם יש רק דרך אחת להגיע לרכבת אז איך זה שבחיים לא היה שם אנשים שחיכו להנכ סותמיד הארי נכנס בלי בעיות הרי לפי מה שרולינג אומרת לומדים 1000 תלמידים בביצפר אין מצב ש6 שנים ברציפות הם לא פגדשו שם מישו מהביצפר. מה אתם חושבים

Pr0NgS

New member
את השני לא הבנתי בכלל.

לגבי הראשון, בטח יש על זה כישוף שמרחיב אותו, כמו שקרה עם המכוניות של משרד הקסמים.

mjlk

New member
אחלה שאלות!../images/Emo118.gif

באמת שאין לי תשובה....

Avi potter

New member
בקשר לשאלה השנייה...

איפה כתוב שזו הדרך היחידה להוגוורטס אקספרס

בקשר ל-2 ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

לא כל התלמידים בהוגוורטס מגיעים מלונדון, יש כאלה שמגיעים מאיזורים אחרים, ואני מניחה שכמו לכל רכבת, גם להוגוורטס אקספרס יש תחנות לפני ואולי גם אחרי לונדון, פשוט רולינג לא הזכירה אותן כי זה לא הכי חשוב לעלילה.

אבל...

בספר השלישי, כשהסוהרסנים עולים אל הרכבת, הארי שואל למה הרכבת עצרה, ורון תוהה אם מעלים תלמידים חדשים. אין לי כרגע ציטוט, אבל אני זוכרת את זה די בפירוש. כלומר, על פי ההפתעה, על פי זה ש*אולי* מעלים תלמידים חדשים, לא הגיוני שיש להוגוורטס אקספרס עוד תחנות. או, לכל הפחות, לא אחרי התחנה בלונדון...

לא אחרי, אז אולי לפני ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

וכמו שאמרו לפני, אולי יש עוד דרכים להגיע לרכבת, שהן לא בהכרח דרך התחנה של המאגלז. (רק אותי ממש מעצבנת ה-ג' המיותרת במוגלגים?)

Pr0NgS

New member
נכון.

לדעתי גם כל התלמידים מגיעים לתחנת לונדון, משום שלקוסמים המרחקים לא כ"כ חשובים. תארו לכם שאנחנו היינו צריכים לנסוע מאוטרי סנט קצ'פול עד ללונדון. הם פשוט נכנסים לאח ועוברים דרך רשת הפלו, או דברים אחרים.

ToryMaster

New member
אישית

אותי היה יותר מעצבן אם זה היה מוגלים, שזה מלשון הגליה, גלות.

G e o r g i a

New member
טעות נוספת וכבדה.../images/Emo58.gif

בעיני לפחות היא די "כבדה". בספר הראשון החברים של צ'ארלי נכנסו אל שטח ביה"ס עם מטאטאים. בספר השישי דמבלדור מבצע איזה לחש כדי שתהיה לו ולהארי אפשרות להיכנס לביה"ס עם מטאטאים. אהמ. אבל מה לעשות. לרולינג יש הרבה טעויות, ואני מעדיפה לא להתעסק בהן. סתם הורס.

../images/Emo58.gif בספר השישי ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

הוסיפו לבית הספר הגנות מיוחדות שלא היו קודם, בגלל וולדמורט ואוכלי המוות. זה נאמר במפורש.

למעלה