מחשבות...

drorlazar

New member
מחשבות...

כמה דברים לי אליכם, תירצו? תקשיבו, לא תירצו? אז כ*ס אוחתו, :O) 1. תקנו אותי עם טעיתי אבל מייק פאטון (הגנרל) הוא אחד המוזיקאים היותר עסוקים, יוצרים ומגוונים שיוצרים היום, נראה לי שיש אהבה משותפת של כולם אליו, אז אני מציע שמישהו יקח יוזמה ויפתח פורום פאטון, (הפאטוניה), הייתי לוקח את זה על עצמי הבעיה היא זמן נטו, למי שלא מכיר את האיש הוא עסוק באיזה 4-5 פרוייקטים כל הזמן וכל אחד שונה מהשני, מטרים-הופ דרך פאנק-מאטל ועד שיגעון כאוטי עם מוטיבים אופריים. אז הכדור באוויר, שמישהו יתפוס. 2. אני יודע שכולם מקשיבים להכל, ולכל אחד יש את עור התוף האישי שלו עם הרגישות וההעדפה האישית שלו, בכל זאת, אני מעוניין לתת פה כמה שמוצ של להקות שאני מרגיש שלא מוכרות מספיק ויכול להיות שתתאהבו בהן, אני יודע שאני לגמרי נכנסתי לשם, אז אם יש לך טיפה זמן וז*ן להשקיע ולחפש הדברים הבאים שווים את זה: *Chris cornell - הX של סאונדכארדן בדיסק מפתיע שמתאים לחורף *Civilian - בטוח כולם שמעו על זה, כריס קורנל ופליטי זעם נגד המכונה בדיסק שהוא חיבור באמצע בין השניים, *LostProphets - אם אהבתם את INCUBUS הראשונים (לפני הירידה לקהל עוברי) תאהבו גם את זה, טיפה כבדבד יותר אבל שווה *LIT - רוק, בסבבה, לא הייתי מגדיר את ככבד או משהו כזה אבל כייפי *PITCHSHIFTER - שלושת הדישקים האחרונים שווים כל רגע, חיבור מדהים בין אלקטרוני ורוק כבד משהו שאפשר לקרוא לו גרינד-קור אלקטרוני, או משהו בסגנון, שווה גם להאזין לטקסט, *ROLLINS BAND - המטיף המחטיף, הרב הנרי רולינס ולהקתו *TOMAHAWK - להקה של פאטון, טירוף ועוד רשימונת של דברים שנראה לי שכולם מכירים או שהם טיפה מחוץ לתחום אבל שווה לשמוע: placebo, NIN, Fight Club SoundTrack, Requiam for A Dream OST, Screeming Trees, The Egg, Groove Armada, Alien Ant Farm, Depech Mode, HooverPhonics, Lovage - Songs to make love to your lady, Mad Season, Pi- OST, Kruder&Dorfmaister, Sneaker Pimps, Resident Evil OST,

drorlazar

New member
"תקנו אותי אם אני טועה"...

בראיה שנייה מסתבר שאני עדיין לא חזק בהקלדה עיוורת אז הנה תיקונים: טרים-הופ = טריפ - הופ שמוצ = שמות סאונדכארדן = סאונדגארדן דישקים = דיסקים אם חייכתם בקריאה של ההודעה למעלה כשעברת על טעויות, אז העובדה שלי נעשתה....:O)

../images/Emo184.gifערן יא טמבל../images/Emo184.gif

אמור גרינד קור לא גריינד קור! אורי לא לימד אותך כלום???

j i m m y

New member
אני כל כך מתפתה לומר דברים רעים..

אבל אני לא אגיד, אני רק אומר בלשון נקיה שאני לא אוהב את LIT וגם לא את LOST PROPHETS , ואני גם אומר שפלסיבו אמנם נפלו קשה בשתי האלבומים האחרונים, אבל הם להקה (שהייתה) טובה מאוד. אה - ופיט´ש שיפטר הם טובים, אבל לא גריינד קור. אולי גרינד חום ?

Vsilver NJ

New member
מה אמרת על פלסיבו??

הם ענקים, אחי... גם בשני האלבומים האחרונים (אתה מדבר על without you im nothing וblack market music?) הם אדירים! אחח... לקחת דיסקמן ולצאת החוצה ביום קר.... יו..

drorlazar

New member
...... כדאי לקרוא......

כמו שנאמר בהודעה המקורית-> "תירצו? תקשיבו, לא תירצו? אז כ*ס אוחתו, :O)" בצורה מאוד מפתיעה ומהממת התגובות כאן מאוד "מגניבות" "סבבות" ו"פצייצ", אני מניח שלמושג "בגרות" רובנו לא הגיע במילון, חבל, כמו שכתבתי אלו רעיונות למוזיקה שאולי חלק מכירים וחלק לא, הרעיון הפרטי שלי היה שאולי אפשר יהיה להתעלות מעל ל"אני שומע מוזיקה הכי כבדה בעולם ואף אחד לא מגניב כמוני" ולאפשר לאנשים לשמוע על להקות שאולי הם לא מכירים, כי אתם סביר להניח מכירים את הבעיה שקצת קשה לשמוע באזורנו על מגוון רחב של מוזיקה, אז אולי במקום תגובות "מגניבות" אנשים היו ממשיכים עוד קצת את הרשימה ונותנים עוד מקורות או להקות על מנת להעשיר את כולם, אין לי בעיה עם ביקורת, להיפך, סבבה, אבל יש הבדל בין "חחחחח...." "אני שומע מסור חשמלי, אתה שומע ח*א" לבין ביקורת אחרת שקוראים לה ביקורת בונה, מה גם, אם לומר את האמת אף אחד לא ביקש ממכם ביקורת, אז כולכם ציניים, פצצה, תתעלו קצת מעבר לזה..... וכמו שקוראים למקום הזה "קהילה" אולי תתחילו להתנהג בהתאם, שווה גם להסתובב בפורומים אחרים וללמוד דבר או שניים על כללי התנהגות בסיסיים, נכון, זה כואב, זה לפנים, זה הכל ובמקום ישר עכשיו לכתוב בחזרה את כל הזבל שמפעפע לכם בקצות האצבעות קחו כמה שניות ותחשבו, זה יופי, ואם החלטתם להגיב (ונראה לי שיהיו קצת תגובות) תחשבו איך עושים זאת בצורה בונה ולא ילדותית, לצעוק בקול חזק כולם יכולים החוכמה היא לדבר בשקט ולגרום לכולם להקשיב, D

תגיד לי,

אתה יודע בכלל על מה אתה מדבר? מי בכלל היה ציני? אם היית מפרסם את ההודעה בפורום רוק ומטאל עוד הייתי מבינה על מה אתה מדבר, אבל כאן...? אל תשכח שאתה בלבבות כולנו, איש איש, אחד אחד.

j i m m y

New member
Without you I´m nothing

זה אלבום גדול... חשבתי שהם הוציאו מאז שתי אלבומים, כי אני פחות אוהב אותם שם, באלבום החדש. לדעתי Nancy Boy והאלבום שנזכר למעלה הם מעולים.

virginsuicides

New member
אם רק היה לנו הכסף יקירי

או שהיו מסדרים לנו איזו עבודה בחנות טקליטים

למעלה