מחשבות.......

קרוקדיל

New member
מחשבות.......

בעקבות השירשור על לימוד שיטת לחימה לנשים בתור הגנה חשבתי לי היום קצת ומה שהעלה מוחי המעוות אני שוטח לפניכם למה הנשים מוכות ולא הגברים? לדעתי כי הטבע ברא את הגבר יותר חזק אם נלמד את הנשים ליהיות יותר חזקות מי מבטיח לנו שהן לא תהפכנה לאלימות כלפינו הגברים? אולי בעוד דור אחד או שניים (במידה וההצעה תתקבל) נצטרך להתחיל ללמד גברים הגנה עצמית נגד הנשים? או שאולי בכלל האישה מטבעה פחות אלימה מהגבר? אולי האישה תיהיה אישה מוכית גם אם בעלה לפלף? (לא נראה לי) אז מה הפיתרון? נראה לכם\ן שלהפוך את הנשים מדבר כזה יפה ורך לדבר גס ואלים יועיל לחברה או יזיק לה? כן כן גם בזמן שאני כותב את זה אני יודע שאני כותב שטויות במיץ

onidin

New member
צדקת ב 100% ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אכן המוח שלך מעוות

neko

New member
המפף...

ממתי אמנויות לחימה הופכות אנשים (או נשים) לדבר גס ואלים?

תמיד אומרים -

אם אומנויות לחימה יכולות להפוך אנשים לטובים יותר (דרך החינוך והלימוד), אז מדוע שאומנות לחימה (שאולי מועברת בצורה הלא נכונה) - לא תהפוך אנשים לאלימים יותר?!

neko, מצער ומרתיח אותי לקרוא את זה

אבל כנס להודעה הזו, ותקרא כיצד אומנות לחימה יכולה להפוך אנשים לאלימים...

neko

New member
מה לעשות...

יש גם כאלה. אולי אותו מאסטרנדו צריך לקחת כמה שנים של טאי צ´י, במחילה מכבודו האבוד זה מכבר. אני מקפיד מאד כשאני סמפאי לא לשחק אותה "עליון" ואם מישהו שאני מדריך נכנס בי, אני בד"כ מציין לפניו את הטעות שעשיתי שגרמה לו להכנס.

יש גם אלימות במשפחה נגד גברים.

ע"י נשותיהם הכוונה, ולא ע"י זכרים אחרים. רק שזה א. מאד נדיר ב. גם כשזה קורה, מה הסיכוי שהגבר יתלונן במשטרה? אין שום אפשרות להפוך את הנשים ליותר חזקות (בממוצע) מגברים, שכן זה נתון ביולוגי-גנטי, כך שאתה יכול להסיר דאגה מליבך.

amir_aikido

New member
הורמונלית הגברים יותר אלימים

לפי מספר תוכניות תעודה שראיתי גברים הם יותר תחרותיים/הישגיים וגם אלימים באופן טבעי, כתוצאה מריכוז שונה של הורמוני המין - טסוטוסטרון ואסטרוגן. הריכוז הזה משפיע לע התפתחות המוח כבר במהלך הלידה. אמיר

SideKick

New member
בנים, בנות ואמנויות לחימה...

הילד שלי, שהוא בן 8 וגם הוא לא טומן את רגליו בצלחת ומתאמן בדבקות, בא הביתה ואמר לי יום אחד - אמא, אני חושב שקראטה זה בעיקר לבנות. מופתעת שאלתי אותו למה, והוא הסביר, שזה בגלל שנשים (בנות בלשונו) צריכות יותר ללמוד להתגונן, וגברים הם חזקים יותר בדרך כלל ממילא וגם הם אלה שתוקפים. אמרתי לו שהוא צודק, אבל באותו רגע גם עלתה לי ההברקה לתשובה: אמרתי לו שבדיוק בגלל זה חשוב מאוד שגם גברים ילמדו אמנויות לחימה, כי ככה הם לומדים לשלוט בכוח שלהם ולומדים לנצל אותו למטרות חיוביות. הילד נראה מרוצה מהתשובה. גם אני.

למעלה