מחשבות

r e d head

New member
מחשבות

רציתי לשתף קצת במחשבות של השבוע האחרון אחרי המון המון זמן התחיל לחזור לי הרצון להכיר חזרתי גם למה שיערית קוראת "עבודה ידיים" עם המקלדת אחרי שבאחד הימים בשבוע שעבר הרגשתי קצת עצובה עם עצמי, הייתי כבר בדרך להתקשר למישהו במקום זה, בהחלטה אמיצה נכנסתי לאודיגו השקעה של כמה ימים הניבה כמה שיחות טלפון מרתוניות אל תוך הלילה ולא התעייפתי מזה!! אפילו נהניתי, אתמול בלילה הייתה לי שיחה כזאת שלא הפסקתי לצחוק שעה שלמה והבחור כבר שאל אם אני לא בהשפעה של משהו…. בשבילי זה המון היו ימים שאחרי שיחה אחת כזאת הייתי מתעייפת ונחה חודש. אולי יהיה השבוע דייט אחד או שנים. אל תתחילו להגיד בהצלחה…זה רק ניסיונות זה לא בא לי בקלות חשבתי עם עצמי המון, למה ואך לקרא אתכם הוסיף הרבה מוטיבציה הסוד לא כל כך גדול, זה לקחת את העניין יותר בקלילות ולזרום. לא לצפות ליותר מידי וגם לא לחפש בציציות טוב טוב… קל לדבר יש עוד בעיה שלא השתחררתי ממנה לחלוטין, אני מוצאת את עצמי מחפשת מישהו דומה לאהבה הקודמת וגם על זה אני עובדת. ולסיום… קרה לי אתמול משהו מעניין.. יש לי ידיד טוב שהכרנו פעם בדייט, ונשארנו בקשר. בתקופת ההכרות הראשונה שלנו היינו מדברים שעות על כל נושא שבעולם, אח"כ הינו בקשר דיי רופף במשך שנה ולפני כמה חודשים הקשר התחדש, והפעם זה היה אחרת השיחות לא זרמו, אפילו היה משעמם. כבר התחלתי לפתח לעצמי תאוריה על כך שאחד מאיתנו השתנה, או שהציפיות השתנו. אתמול בלילה אחרי השיחה עם הדייט המיועד כשאני עדיין עם אוזניים כואבות בשני הצדדים, הידיד שלי התקשר והפעם היה כייף לדבר, עד אמצע הלילה… שיחה כזאת נעימה מזמן לא הייתה לי, זה מסוג השיחות עם מישהו שמכיר אותך, שאפשר לדבר על הדברים הכי אינטימיים. השיחה הזאת הביאה אותי למחשבה לכיוון של שיחות עם אנשים חדשים שאנחנו מכירים על שיחות אחרות שלא זורמות על מקרים שאין הזדמנות שניה או שלישית …..

העקשנית

New member
../images/Emo8.gifשיחות,שיחות, שיחות-

העיקר יהיה כבר אקשן...... ושיהיה

הנה פתחת לך חלון

ואת מתחילה להתנסות ובהתנסות הזו יש חוויתיות ויש עניין והיא נותנת אנרגיה אז פשוט בלי ים של ציפיות (רק קצת) תהני לך

r e d head

New member
חוזרת להתנסות...זה מדויק יותר

כיוון שבעברי הלא רחוק היו הרבה ניסיונות אז מה אתן אומרות על דייט של יום ראשון בצהריים??...
יאללה ביייי בנתיים

ophra

New member
מחזקת ידייך יקירה....

מאחלת לך שלא תעברי עוד הרבה תקופות כאלה של עליות וירידות באנרגיות.... אבל גם אם כן - תמיד תזכרי שזה הכי-בסדר-בעולם!!! לפעמים מתעייפים, ונחים, ואז חוזרים, מלאי אנרגיות, למירוצים של החיים...
ולעניין עצמו:
לקחת הכל בקלילות ולזרום זה באמת הכי חשוב! כמעט אי אפשר בלי זה... אבל כאן אני מרשה לעצמי לשתף ולספר מה עובר עלי בימים האחרונים... ולקוות שאולי זה גם יעזור לשפוך וגם להקשיב...
מוצאת את עצמי מבוהלת קצת....(אין אייקונים. פרצוף מבוהל...) מבוהלת מעצמי ממה שאני פתאום מרגישה (פרפרים בבטן.... זוכרים...?) אחרי ש(באמת!!!) לא הרגשתי שנתיים.... מנסה לשכנע את עצמי והסביבה ש "הוא לא מתאים" כשבעצם אני יודעת שזה לא בגלל זה... זה נכון שיש שם המון קשיים אובייקטיביים אבל את זה ידעתי מההתחלה וזה כרגע לא הבעיה. הבעיה היא אני. אני מפחדת מלהרגיש. אז.....??? מנסה להרגיע את עצמי...
עושה לעצמי אמבטיות ומדיטציות...
מזכירה לעצמי שזה בעצם מה שרציתי כל-כך הרבה זמן... (פרפרים....) ושהכל יהיה בסדר....
נסי רד יקרה להגיע לכל שיחה ו/או פגישה כאלה רגועה ונינוחה ושלווה ככל האפשר. אני יודעת שקל להגיד וקשה לבצע
אבל שווה לנסות לפחות... לא? שיהיה כיף של דייט!!! עפ

r e d head

New member
חזרתי...

אתן רוצות לדעת אך היה???? אז תרדו למטה קצת היה נחמד ועוד קצת למטה.. באמת נחמד ועוד למטה... אבל... שוב לרדת למטה... רק נחמד זה לא מספיק אז ממשיכים בניסיונות ולך עפרה תהני מהרגע אני מאוד רוצה להרגיש את הפרפרים האלה מחדש....

וזה גם משהו - נחמד

לא יודעת למה את מחכה אדמו,אבל נחמד יכול להיות התחלה של משהו הרבה יותר מזה. כשפרפרים מופיעים מיידי - בעיני זה קצת חשוד... כי מה שמתחיל מהר בדרך כלל נגמר מהר.

r e d head

New member
תגידי...

אולי אני לא נורמלית ושאף אחד לא יאכל אותי כאן... אבל בדייט, חוץ המשיחה והנחמדות אני מנסה לדמיין משהו... וכשאין לזה סיכוי אז זה לא

זאת אומרת ש...

(ואולי אני אשמע קצת בוטה,אז סליחה...) שמה שאת רוצה בעצם זה אש ותמרות עשן על השניה הראשונה? אדמו בזאת הרשי לי לברך אותך - ברוכה הבאה לעולם הסטוצים רק אח"כ יקירה אל תבואי ותספרי לנו שאכלו לך ,שתו לך , את בסדר - העולם לא...

r e d head

New member
דיייייי

הגזמת סטוץ זה בפגישה ראשונה וזה לא קורה בדייט של צהריים סתאםםםם....... נו לא מושך זה לא זה אל תגזימו אני לא ילדה מפגרת היו לי הרבה פגישות שניסיתי עוד גם אם לא היו לי פרפרים במקרה הזה לא מתאים נקודה

העקשנית

New member
אז אם זה לא זה- אז לא.../images/Emo132.gif

השאלה אם תרצי למשל לשבת לשתות איתו כוס קפה עוד פעם בצהריים מתישהו...... סתם כידידים. או לשוחח איתו בטלפון....כשישעמם לך. את לא חייבת כלום.
בהצלחה בדייט הבא. בסוף תמצאי..... את הנסיך.

אורלי41

New member
ואם אני מבינה אותך נכון../images/Emo3.gif

מה שעולה לך בראש..... ואולי אני טועה... עולה המחשבה.... שווה או לא שווה....?! הייתי מוכנה ל........איתו?! או שאני טועה?! רק אל תהרגי אותי אחותי...

העקשנית

New member
פרפרים-בדיוק כמו שניצת כתבה../images/Emo8.gif

כמו שזה בא-ככה זה הולך... קרה לי לא מזמן. אז.... קשר רציני יכול בהחלט להתחיל מדייט נחמד. ואי אפשר לדעת כלום מפגישה אחת. תמיד כדאי לתת עוד צ´אנס. אלא-אם מראש זה לא זה ואת בטוחה.

ophra

New member
נחמד זה בהחלט מספיק

בשביל דייט ראשון! את באמת מצפה שיהיה מישהו שיפיל אותך לקרשים בפגישה ראשונה...??? you know better then that by now.... דעי לך יקירה שמי שהיה האהבה הגדולה של חיי עד כה הוא מישהו שכשראיתי אותו בפעם הראשונה אמרתי לעצמי: "איתו - בחיים אני לא אכנס למיטה...."
אני חושבת שגם ניצת סיפרה משהו דומה לא מזמן...
לא צריך לדמיין שום דבר...
כל עוד נחמד - תשארי... אם מפסיק להיות נחמד - תלכי... אבל לא צריך לרוץ לשום מקום לפני שהגעת אליו... נכון?! תהני יקירה!! עפ

למעלה