מחשבות

shoham95

New member
מחשבות

שמתם לב שבשיר "מחשבות" לפני כל "מחשבה" יש קול שאומר מספר? (מחשבות שמחוץ לתמונה, אחד, עשו את זה לפניי, שתיים, יש תחרות בבית למרות האהבה וגו') ה"מחשבה" השישית היא "אני אוהב את המספר שש". חשבתי על זה שאולי יש קשר בין שש המחשבות לבין המשפט הזה (טוב, אני די בטוחה שכן)- אבל השאלה מהו. יש לי איזו השערה אבל מעניין אותי קודם לשמוע מה דעתכם. ובכלל- אם יש לכם משהו אחר להגיד על המשפט התמוה הזה, אני אשמח לשמוע :) שבוע טוב.

SnapDragon

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

שוהם, כמה גאוני מצידך !!&%# איך איך איך, לכל הרוחות, המח שלי -ושל כולנו - פסח מלתרגם את זה?! (רצתי עכשיו לשמוע ואני נסערת בהפתעה מחוייכת ברמה שלא תתואר) אדיר.

Walk Two Moons

New member
ידעתי על זה פעם

וזו אכן תחבולה מסקרנת, מהסוג שיגרום לנו לאמץ את מוחותינו, אבל - וסליחה על חילול הקודש - לא יותר מאסוציאציה, לדעתי, מילוי של "חור" בשיר.

SnapDragon

New member
לא מילוי חור

אבל בהחלט אסוציאציה. אלו עדיין אוסף מחשבות (מה מאחוריהן, אם ישנו, זה אני לא מנסה לפענח). והמספרים - ובכן, כדי לחבר עצמים שונים ובודדים יחד, אתה מקטלג אותם. ואז, זה כמו הקטע הזה שאתה תופס את עצמך לפעמים באמצע משהו ואתה פתאום מודע לעצמך, או לרגע. היינו הך. ומשם בא המשפט הזה, מין הערה לעצמו. "אני אוהב את המס' 6". פרנקלי, מיי דירס, איי דונט רילי גיב א דאם. ז"א..גילוי מגניב, ובאמת כמו שאפרת אמרה - זה נשגב מבינתי כמה רבדים ועומקים יש לדבר הזה. רק בה בעת, אני לא מנסה לרדת לעומקם, מהסיבה הזו בדיוק. נשגב. נותנת לעצמי להינות מהספק. (אבל היי, עדיין לא שמענו את מה שחשבת על זה, שוהם..)

למעלה