בתחושה ובחוויה שלי אני זקוקה לעזרה חיצונית
ושמחה להגיש אותה לאחר כאשר הוא זקוק לה. כל מי שיגיד שהוא חושב שאדם צריך להיות מסוגל לרפא את עצמו יצדק באופן מסויים ומוגבל כי עם עצמי אני יכולה לבדוק איך להתאזן בעזרת ויטמינים, נסך שמן, הרפיות, מדיטציות וכו'. אני יכולה להתחבר לתדר ''חיובי'', לחשוב מחשבות שתקדמנה את ההחלמה האישית שלי. קריסטלים, מגנטים, שמנים אתריים, אוטוסוגסטיה וכו'... אבל במקרה של הילינג אנרגטי, מה שמאוד חשוב לריפוי הכולל, מה שמשקם את השדה האלקטרומגנטי של הגוף, אני שמחה להעזר בהילר שעליו אני סומכת. והנה משפט חשוב: גם מי שמרפא אותי, מרפא אותי דרכי. אם הוא טוב, הוא מתחבר אלי, מתאים את עצמו באופן פאסיבי לאנרגיה שלי, לתדר, בעת הטיפול, ומשם מתחילה התאזנות בעזרתו, כשבעצם מה שמוליך אותו בטיפול היא יכולת ההקשבה שלו. אני תמיד מלמדת לא לנסות לתקן שום דבר אצל המטופל. הוא לא ''מקולקל'', והעובדה שהוא פונה לעזרה, לא מבטלת את העובדה שהגוף שלו צריך ''לאשר'' אותנו כמטפלים. לכן, במפגש הראשון של הידיים שלי עם האנרגיה של המטופל, או של הגוף שלו, שכמובן גם הוא האנרגיה הדחוסה שלו, החומרית, אני לא עושה דבר. מקשיבה בעזרת הידיים. ההקשבה הזו מאפשרת לי חיבור שיהיה לצינור בכדי שהמטופל יקבל ריפוי. לכן, צריך את המטפל לדעתי. הוא מהווה הארכה. אני כמטופלת במצב לא מאוזן. המטפל מביא איתו את האיזון. הוא ממגנט את המטופל אל האיזון. טוב, הרבה מילים לתאר משהו מאוד פשוט... תודה על התגובה. אני לא יודעת אם אני רק עוברת פה. לא התכוונתי להכנס מלכתכילה, אבל זה קרה, ומעניין אם תקרה המשכיות. אני שמחה ומודה על ההזדמנות לתקשר איתך. לדעתי ולהרגשתי את מורה. את מדריכה בלבוש גוף. התודעה שלך ירדה בכדי לקדם אחרים. את מתנה למי שיבחר ללמוד ממך. סליחה אם הרעפתי... זו האמת.