מחשבות..

ותשחק

New member
מחשבות.. ../images/Emo182.gif

מהו המקום שלי? מה אני רוצה באמת? פתאום אני מבינה, רמה נוספת של הבנה. כל כך הרבה פעמים אנחנו שומעים ולומדים על להסתכל על הטוב בכל דבר, לראות את הטוב בכל, אך בנקודה מסוימת, איני יכולה לראות שום טוב, כמו למשל, באיש הזה. למה? אולי, כשאני מסתכלת עליו, אני רואה את מה שהוא מרשה לעצמו ואני לא. אולי הדבר, שאני כל כך סולדת ממנו, הוא דבר שאני קצת רוצה לעצמי, ואולי לא.. אז מה אני רוצה בעצם? בחיים שלי? מה אנחנו רוצים בחיים שלנו? בלי קשר אליו, אל אף אחד? רק תחשבי על זה. ותצמחי, ותגדלי, ותשחקי. שבוע ולילה מתוקים.

כמו עלה

New member
מקסימה שלי. את בדרך הנכונה...

תמשיכי לחשוב ולהתבונן, אל תשווי עצמך לשום אדם... כמו שכתבת- לימדי על המקום שלך, ואיפה ולאן את רוצה ללכת. למקום שאדם רוצה- לשם מוליכים אותו.... עיבדי על הרצון שיהפוך להיות שלך בכל הרבדים של החיים, שכל, רגש, חוויה...נשמה, גוף, נפש... בהצלחה לך ולכולנו!!!!

kelly האחד

New member
השאלות שלך בריאות.....

הן מראות שאת רוצה להתחיל לתת ולדאוג לאחד האנשים החשובים בחייך "את עצמך". את מזכירה לי את עצמי לאחר הגירושין...הרבה פעמים הרגשתי שאני אוספת את כל הרסיסים,ובונה את עצמי מחדש,ללא המשברון הזה,הייתי ממשיכה ושוכחת שגם אני קיימת.את עוד תצמחי מכאן! ספרי לנו קצת על עצמך! הרבה הצלחה!

למעלה