מחשבות שצצות

מחשבות שצצות

אוקי לפני כמה ימים הלכתי לי ברחוב וחשבתי כהרגלי על דברים שבכלל לא קשורים לכלום. איכשהו ברגעים הכי מיותרים ומשעממים בחיי אני מגיעה למסקנות ומחשבות הכי מרתקות. טוב בכל אופן אני הולכת לי כשלפתע אני מבינה שאני בעצם הולכת לשום מקום. טוב אז לא שום מקום ממש-הלכתי לחברה- אבל נתפסתי בדיכאון עמוק שאין שום תכלית לחיי. ולא זה לא בגלל שאין לי אהבה בחיי עכשיו, ולא בגלל שאני מפחדת מהמוות, ולא בגלל שאני מפחדת ממשהו פשוט כל סדר החיים שלי צף לי מול העיניים בשטף שכזה. אני עוד שנה וחצי הולכת לצבא אז לנסוע ולנפוש קצת בחו``ל לבערך שנה אחר כך ללמוד באוניברסיטה להשיג עבודה להשיג בעל=למצוא אהבה לכל החיים להקים משפחה זהו. שום סקרנות. ואז חשבתי שאולי זה טוב בגלל שיש אנשים שנתקעו בלי כלום בגלל שלא היתה להם שום תכנית לחיים. בא לי לנסוע לחו``ל ולהתפרע אבל אני נאמנה לארץ אחחחח אני לא הולכת עוד פעם לחברה שלי זה מה שבטוח!

V. Ghost

New member
בו זמנית.....

מה דעתך לנסוע עכשיו בשנה וחצי האלו לשנה לחו``ל במקביל את יכולה ללמוד שם באוניברסיטה .............לעבוד בשעות הפנאי באחת מהאוניברסיטאות שם (או בכמה,איך שאת רוצה ואולי תמצאי שם אהבה לכל החיים קריא בעל .........את לא חייבת להתחתן איתו לעומת זאת אם תמצאי בעל,אני מאחל לך שכן אבל לא בטוח שתהיה אהבה לכל החיים ;-) ואז אם תחליטי לחזור לארץ......לבקר את חברי הפורום שעד אז כבר בטח יצאו לגמלאות כבר אולי יוותרו לך על הצבא.......בכל אישה נשואה עם כמה ילדים את רוצה אמרת ? אל תעני לי.....תאמרי לבעלך לעתיד...... ראית איך חסכתי לך יותר מ10 שנים.........בשנה וחצי ?? אביעד תגובות,שאלות קללות וכו` אל תפנו אליי ..........סתם כ-ו-ל-ם מוזמנים חופשי ביי

e-shfiyut

New member
לא נורא.....

העיקר שאת אופטימית... אז אולי מה שכתבת נכון כמעט לגבי כולם (חוץ מהמהפכנים שבינינו) אבל יש דרכים שונות לעשות כל דבר... פשוט תהני מזה.... פנאן!! לי זה פועל (בדרך-כלל) לירן

נעל

New member
קחי כלב

תסגרי אותו בדירה מצחינה ואפילו מנוטנפת בדרום תל אביב, תוציאי אותו שלוש פעמים ביום לטיול של 10-20 דקות ברחוב מטונף רק קצת פחות מהדירה, תני לו אפילו חלון אחד קטן, שתיים-שלוש קערות של משהו מסריח ומזין לכלבים, קצת מים, סדר יום שלא משתנה במשך 20 שנה, תני לו חיבוק כשאת באה הבייתה, ונשיקה מדי פעם, כשאת יוצאת - והרי לך כלב מאושר. אם הוא מוצא טעם בחיים כאלה, בטח שמוח מפותח יותר יצליח למצוא טעם בחיים הרבה יותר מאתגרים. נעל ;-)

למעלה