מחשבות רוני

מחשבות רוני ../images/Emo151.gif

שלום, אני רוני, וזו הפעם הראשונה בה אני כותבת כאן. הגעתי לבית של רעות לפני חודשיים, בהם למדתי המון ובעיקר- למדתי מגילי להקליד על המחשב. יש לי שתי אחיות מוזרות- יוצור, שהיא שילוב של חייזר עם חתול, וגילי, שהיא שילוב של עגל עם מלאך. גילי שומרת עליי מכלבים אחרים, היא אוהבת אותי מאוד ומשחקת איתי בעדינות כמו שאני אוהבת. יוצור היא מוזרה. את נגה החתולה אני לא מסמפטת, בהתחלה קצת פחדתי ממנה, היום אני יודעת שהיא הולכת אם נובחים עליה, למרות שזה לא תמיד עובד. למדתי גם דברים אחרים בבית- שאם מתבכיינים מקבלים ליטוף (מי אמר שאמא שלי יודעת לחנך כלבים...???), שאם אוכלים את השטיח מקבלים עצם, ושאם הופכים לאמא את האוכל על הרצפה, היא לא מרוצה. עברתי המון בחודשיים האלה. גיליתי מה זה ילד, מה זה חתול, מה זה אוטו, מה זה מיטה, גג מעל הראש ואהבה, בכמויות. סירקו אותי בפעם הראשונה, בהתחלה קצת פחדתי, אבל היום אני מתייצבת למראה המברשת. זה כל כך מרענן, וממש כיף להתגלגל אחרי זה בשטיח ולהרוס הכל... אני אוהבת שאמא לידי אבל לא מתחברת לכל הקטע הרגשני הזה של חיבוקים וליטופים. אני רוצה קצת צומי פעם בכמה שעות, ואז תנו לי רק לישון. מידי פעם אני חולמת על אז, על אתר הבניה והכלבים שלידי ואז אני רצה ונובחת מתוך שינה. איזה כיף להתעורר במלונה שלי, אפילו בפרצוף של יוצור אפשר פתאום לראות משהו טוב. אני אוכלת אוכל לכלבים, שזה נחמד. גם עברתי ניתוח בבטן, זה היה קצת מפחיד וזה קרה בדיוק יומיים אחרי שהגעתי הנה, אבל אחרי יום יומיים כבר הבנתי איזה מזל יש לי, גם הרגשתי רזה יותר, אמא אמרה שהיו לי מלא גורים בבטן. למדתי שבי וארצה (עכשיו אני יודעת אנגלית!), ורק אז גיליתי שאני כלבה שעומדת או שוכבת. אין לי כח לשבת. אחרי שאמא לימדה אותי לשבת כשהיא מבקשת, אימצתי את ההרגל. יש מלא עצמות טעימות בבית, ובחצר יש מזרון שאפשר לקרוע ולכסח כשנמאס מהעצם, וגם מלא צעצועים. גילי נדיבה ונותנת לי לפעמים מהעצם שלה. עם יוצור אין על מה לדבר. אוי לי אם אני אעז להתקרב לדברים שלה. היום יצאנו לטיול וילד קטן הרביץ לי. אמא כעסה על אמא שלו, אני הגעתי למסקנה שאני מחונכת יותר ממנו. לא עשיתי לו כלום! בחיי! אם זה היה קורה לפני שבועיים, הייתי מחזירה לו, נשבעת. אבל אמא אמרה שלא כולם כאלה ובאמת, רוב הילדים שאני פוגשת מלטפים אותי ומחבקים, וזה מתחיל למצוא חן בעיני. מצאנו גם אתר על בורדר קולי, הייתה שם כלבה שדמתה לי שתי טיפות מים! אבל לא משנה לי מי היה אבא שלי, מי הייתה אמא שלי ולא כלום. אני רוני, אחות של גילי ושל יוצור, הבת של אמא, וזה הכי חשוב. שולחת לכם מכאן הרבה נשיקות ואהבה, כישכושי זנב, ולא יכולה לחכות עד שאפגוש את כולכם!! רוני.

אוי, קופי! כבר שכחתי איך אתה נראה!

טוב, לא שכחתי. הוא כזה חמוד בתמונה, דוחף את האף שלו לתוך האוזן של רוני. רוני, מזל טוב על פתיחת היומן! אל תגלי לגילי, אבל אני מעדיפה את הכתיבה שלך מאשר את של גילי. אני לא מאמינה שילד קטן הרביץ לך! איזה חוצפן! אני חושבת, שיש לשלוח אותו לסדנת חינוך אצל אמא. נו, ספרי למה הוא כפכף אותך. אני שמחה, שאת וגילי חברות טובות, ושהיא מנדבת לך מהמבחר שלה. אתן בטח מרכלות על יוצור, נכון? תבטיחי לכתוב בקרוב!

yoyo80

New member
שמחה שמצאתן זו את זו ושגילי לימדה את רוני

לכתוב כל כך יפה. יוצור, הערה קטנה: בקרוב מצעד הגאווה בירושלים, המנעי מלהתפתות לאנשים שיבקשו ממך לשתף איתם פעולה בפיצוץ המצעד. אנחנו יודעים שאת יכולה להרים את כולנו על טיל, אין צורך להוכיח יכולת. כמו כן, אם מגיע איש עם מבטא פרסי ואומר שקוראים לו אחמדינג'אד ושהוא רק רוצה לשאול אותך שאלה, תנשכי אותו.

יוצור אוהבת פרסים LOL

אמא שלי מעורבת בפרסי
בכלל, היא הולכת על דברים קצת יותר רציניים- סחיבת מזון מנזקקים (היא טוענת שהיא נזקקת בעצמה, בת אלף), שידרוג של כל דבר שקשור לעדשות שלי, שיפור נהמות וגרגורים.. יואו אני כותבת לך ומסתכלת מהחלון, רוני וגילי חופרות בור ביחד!!!!!!!!!! אוחחחח חמודות!! תכף נלך לטאטא LOL

LeeKo

New member
נו כרגיל,עכשיו רק צריך שיוצור../images/Emo99.gif תלמד

לכתוב....

toomuchdogs

New member
רגע רגע רגע רגע

"אני רוני, אחות של גילי ושל יוצור, הבת של אמא, וזה הכי חשוב." אפשר לומר יותר נכון לצעוק........ ייייייייייייייייייייישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אווווווווווווווווו ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי היא נישארת?!?!?!?!?!?!?!?!??!!??!?!?!!?!?!? כאילו דה!!!!!!!!!!! ברור שהיא תישאר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא רוצה לענות על זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא רוצה להיות אמא של שלוש כלבות!!!!!! אבל רוני לא זזה לשום מקום
X100000

kohi2

New member
לקשיי ההבנה שבינינו (אני למשל)

אפשר לעשות קולולולו?

כשהיינו באתר הבניה

הסתובבנו קצת בין כולם, עם האוכל והמים, וניסינו לשדל את החבר'ה שם לתת לנו את הכלבים המסכנים- האמא עם הגורים, השחור הקשור...הלכנו לחלק האחורי, ומשום מקום קפצה כלבונת יפהפיה, עמדה קרוב אליי ופתאום הייתה רחוקה, כשכשה בזנב כאילו אומרת- נו, את יודעת שאני מצטרפת! לא הולכים בלעדיי!! ומאז.. אני

מאמוש

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

כרגיל כתבת יפה ואני שמחה שרוני נשארת אצלכם..
(ההודעה לפני זה נשלחה בטעות בלי התוכן..
)

למעלה