מחשבות -פרק ב

מחשבות -פרק ב

אני מניחה שחלקכן כבר ניסיתן לבנות או לפחות רוצות לבנות פרק ב חדש והשאלה שלי איך מתגברים על הפחד להכניס מישהו -ולא חשוב שיהיה הכי מוצלח והכי איכותי שאכיר היטב לפני מישהו זר הביתה לילדים מישהו שבאיזה שהוא אופן יהיה מעורב בגידול שלהם מישהו שודאי יתגעגע לילדים שלו ויחיה עם שלי מישהו שישלים את הפאזל,איך בכלל אפשר לצפות ממישהו להשלים פאזל ולהיות רק חלק חסר או שבעצם צריך להחליף את הפאזל? איך בכלל קמים ומחליטים שהגיע הזמן לבחון אפשוריות..כרגע הילדים ממלאים בי כל חלקה של אושר וסיפוק! אני בכלל לא בטוחה שאני רוצה זוגיות אחרת למעט רגעים בהם אני חושבת על עוד ילדים או הרצון לחלוק עם מישהו משהו ....אני עוד לא בטוחה שאני יודעת מה.... אבל-משהו בתוכי אומר לי שאני מתרגלת יופי ללבד שלי לעצמי ושגם הילדים יכולים להרוויח מזה מלא תהיות....לאחרונה יום טוב

סוויפי

New member
ואני אומר...

פשוט להשתדל לא לחשוב יותר מדי על פרטי הענין שהעלת....פשוט לתת לדברים לקרות מאליהם...וכש.."הוא" יהיה הנכון, הכל יפול למקום כמו פאזל מושלם. אל תטרידי את עצמך בתאוריות שעדין לא התממשו

ואני חושבת שזה בא,,זה מגיע באופן טבעי לחלוטין

למרות שאני חשה בדיוק כמוך,,אבל חשה כן צורך ולו לנסות להכיר דבר שאני אפילו לא מגיעה אליו כי עסוקה בחיים שלי עם הבית אבל יש גם מעבר,,,ואולי אני שונה בחשיבה משום שלא הייתה לי זוגיות ולכן אולי קשה לי יותר, התרגלתי להחליט לבד,לכלכל לבד,לחשוב לבד ואולי עם חברה שתיים,,,אבל אני חושבת שכשזה יגיע זה פשוט יהיה, אילנה

m i c h a l i

New member
אם את מתרגלת ללבד שלך

אני חושבת שאת בדרך הנכונה טוב לך עכשיו ככה וזה טבעי וזה נכון לדעתי. קחי לך את הזמן וכשיגיע הזמן בו תרצי זוגיות לא תהיי מבולבלת אלא תדעי זאת בביטחון מלא. כרגע אני קוראת בין השורות שלך שטוב לך ככה אז אל תחמירי עם עצמך או עם המוסכמות שהחברה הרגילה אותנו אליהן. תעשי מה שטוב בשבילך

זוכרת את עצמי מתלבטת כמוך

וגם אני מאוד פחדתי והבהלתי את עצמי מכל השאלות האלו , עד שבאמת החלטתי לא לחשוב יותר ... כי מימלא גם לא היה על מי לחשוב והזמן עובר ואת מתרגלת לעצמך והכי כיף שבעולם ... אני חושבת שהזמן יעשה את שלו אין לאן למהר בהצלחה

אין תשובה אחת

אני למשל החלטתי לוותר על נושא הגברים בשלב זה של חיי כל עוד הילדה קטנה לא מוכנה שאף גבר יגזול אנרגיה ממני ומסתפקת בחברה טובה כדי לשתף בחוויות

את צודקת,אין תשובה לזה מדוייקת, ובכלל זה מגיע

כשזה מגיע, ואני לא רוצה להתחיל לחשוב למה אני לא נמשכת,,למה אני לא רוצה,,ולמה ולמה,,כי לא.(בנוגע לשכן שלי שכתבתי פה) ואני יכולה סתם להמשך לבעל הסופר שנחמד אליי ונראה לי מתאים,,לא יודעת סתם זורקת באוויר,,, אילנה

למעלה