מחשבות פליליות 1.06

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
מחשבות פליליות 1.06

פרק מעולה! יוצרי הסדרה מצליחים לבנות עלילות מורכבות ,מתוחכמות וייחודיות שלא ראיתי כמותן בשאר סדרות הפשע. הפרק היה לא צפוי, מותח ובעיקר משמעותי בהבנת הדמויות הראשיות. זה מה שאני ממש אוהב בסדרה שכל פרק הם מתרכזים באחת או שתי דמויות ומפתחים אותן. אין לי שום תלונה על הפרק ולדעתי הוא הטוב ביותר שהיה עד עכשיו בסדרה.

dance13

New member
פרק מציוין!!!!

ואני חשבתי באמת ובתמים שזה הדוקטור.. אבל את הסוף ידעתי כשריד לקח את האקדח מהרגל של הוצנר ידעתי שזה הולך לקרות ושהוא ירה באח הזה אבל אין כמו כמה מכות כדי להכניס אקשן... בקיצור פרק מצויון!

LeRanch

New member
כמה שהפרק הזה מעולה!!!!!../images/Emo3.gif

הייתי בטוח שהרופא הזה שלא הסכים ללחוץ יד הוא הרוצח פשוט מהרגע שהפרק התחיל אמרתי "הוא הרוצח" אבל הם הביאו כזה טוויסט לא צפוי
פשוט פרק מצוין

DevilGirl92

New member
What a great episode!

כל שנייה החלפתי חשודים בראש ופיספסתי את הקטע שדוק ריד יורה:( אבל באמת פרק מדהים.

סדרה ענקיייתת../images/Emo70.gif

הייתי בטוחה שהרופא הזה הוא הרוצח......וכל הקטע שהם חשבו שהשוטר הוא רוצח ואז הם תפסו אותו ובסוף ירו בו היה טוב
רידד כל כך מתוקקקקקקק

T a l 1991

New member
פרק אחד הטובים

כל-כך אהבתי את הקטע שארון מבקש מהרוצח לתת כמה בעיטות לריד... ראיתם את הפרצוף שריד עשה?! הוא נראה כמו ילד קטן... איזה חמוד הוא! זה היה אחלה פרק. הקטע שהם כאילו חשפו את הרוצח האמיתי (השוטר), ובסוף הוא לא היה.. איך נבהלתי כשפתאום נהיה לו חור בראש... =/ שיהיו עוד פרקים כאלה... =]

סופי 777

New member
מ=ע=ו=ל=ה

פשוט אהבתי שריד הלך ואז מה שמו(?!)אמר לו "לך לאט" והכל היה כ"כ מותח ומעולה! אהבתי נורא.

למעלה