מחשבות עצמאיות

מחשבות עצמאיות

הבוקר חשבתי לי סתם כך: לפני כמה שבועות יצאנו מעבדות לחירות כמה מאיתנו עשו/יצאו מחופש ולחופש עכשיו חוגגים עצמאות... נו,טוב, עוד יהיה כאן טוב... אני תוהה, תגידו, מתי נצא בְּעצמאות בְּחופשיות בלי תחפושת ניתן חירות לעבדות עצמאות לחופש עבודה חופשית ובאופן לגמרי חופשי אני יכולה לעבד את המילים האלה בלי שום קשר, ולקשר ביניהן בצורה עצמאית לחלוטין בחופשיות עצמאות חירות ולא עבדות... הא? חג שמח יקרים נ.ב. - חוך כדי משחק עלו מילים נוספות, בפעם אחרת, ופתאום ראיתי שחופש זה גם חשֹוּף...

חג שמח

יש את החופש של "ללא תחפושת" יש את החופש של "עם תחפושת" שניהם טובים כל אחד טוב בזמן/מקום אחר.

spectacular

New member
תחפושת עצמאית ,חופשית ומהנה.

האם יש חירות ללא עבדות? מהי עבדות, חופש זה עניין של בחירה, לפעמים בתחפושת ולפעמים בלי, אני אוהבת להתחפש, כבר התחפשתי להרבה דברים בחיי, ומשתדלת להבדיל בין תחפושת לעצמי, ובין חירות לעבדות, כבר טוב, כנראה.

../images/Emo77.gifחג שמח אביבה../images/Emo77.gif

עשינו דרך ארוכה עד מאד יחד,ובעזרתך,התפתחות שעוד תלך ותטפח,ונראה לאן תגיע.... מה שלומכם? איך אתם מעדיפים אותי,צלוי טוב טוב,או דיסוננס? אני מסמיק מעט עכשיו,ויוצא מהבית,ואני אחשוה בטח מה מצפה לי כאן בימים הקרובים? האם דירסט יראה זאת בחיוב? האם יחוש כעס על שלעיתים אילץ אותי שלא במתכוון לא לאמר את האמת? מה יקרה איתך אביבה,עכשיו,תשני אלי את היחס העדין שזכיתי לו,או שאולי ע'מ לקבל את אותו היחס,אני אצטרך להמשיך להיות הדיסוננס הזה...אופס... טעות,אני מה שאני עכשיו.. האם אביבה צפתה את התגובה הזו שלי? האם דירסט יתייחס אלי אחרת,או שאולי לא יגיב לי יותר,ואני אפגע מעט, אבל אם אפגע זו הבעייה שלי! האם טל סולחת לי....( מקווה שכן,את זוכרת טל? ..) ושלא תחשבו שאני לא הרגשתי,אני רגיש יותר מאיך שאני נשמע... אבל הנסיבות לעיתים גורמות לכך שאדם צריך תחפושת ע'מ להגיע למקומות שהוא חפץ להגיע אליהם,אך באמצעים הרגילים לא יכל לעשות זאת. האם יש סוג של עבדות בתחפושת? הייתי בכלא מספר חודשים,ממש בכלא,עם כל הייסורים שרק תוכלו להעלות על דעתכם,ייסורים של שלילת החופש שהיה לי כאן כל הזמן,ייסורי מצפון של נסיונות עקרים לשקר במצח נחושה,גם כשכולם ידעו שאני לא מי שאני... משול הדבר למי שנתפס בשעת מעשה,וטוען כל הזמן להגנתו,"אבל......." מין "אבל...",מטומטם כזה,שאין לו בשר,ואין לו תבלינים. אבל יש גם יתרונות בלהיות בדיסוננס הקוגניטיבי! יכולתי להחזיר למי שכל הזמן,הציק לי בשם זה שהוא כבר "מכיר" אותי! חומר למחשבה,לי-ולכל מי שמעוניין לקבל,רק למי שמעוניין, ב ה ד ג ש ה ! *ש איילת,נעים מאד קוראים לי עוזי שחף. *אישה אורחת,מה הענינים? נעים מאד,קוראים לי עוזי שחף. הדיסוננס הלך להסתפר..... חג שמח מקווה שהכל יעבור בשלום,אם ירצה השם הטוב. עוזי.

spectacular

New member
עוזי נשמה,../images/Emo24.gif

אני לא מופתעת כלל, אבל אני שמחה,ובכלל לא כועסת. אני מעדיפה אותך כמו שאתה מעדיף את עצמך, יפה לך התספורת... אם תרצה לספר אתעניין מאוד לשמוע. אני מאוד מחבבת אותך,

אני רק מקווה שזה לטובה!

לא יודע מה יהיה מחר....זה קצת מביך,אני חושב,לא? בוקר אור

מה הענינים נחמדונת?

רק בשביל הנשמה היה שווה לי לנצל'ש......בנוגע לתספורת,הכוונה הייתה שאני הולך להוריד הרבה "שיער/אותיות" מהשם שלי. הצלחתי כבר להעלות תמונה פעם,אחרי תמיכה בפורום תמיכה,ויש לי עם זה שוב בעיות עכשיו,ובכלל בלי קשר,אני עכשיו עם מחשב נייד שקניתי לפני מספר חודשים בלי להשתמש בו,איזה מזל,אחרת לא הייתי מסוגל לענות גם כעת,בקשר לשאלתך על התספורת,בקרוב אני מצרף תמונה,אף פעם לא היתה לי בעיה עם זה! מוזר,אבל פתאום בא לי לעשות דיאטה,מיד כשחזרתי לעוזי.(12 ק'ג) טל,הכל הדדי,גם כשהייתי הדיסוננס רציתי לצאת לבקר אותך,וכל הזמן דחיתי. טל,מה את אומרת? מה היית עושה במקומי,אז,במידה והיית נורא רוצה להמשיך להיות כאן? אם בא לך לדבר על זה עלא כיפק,וגם אם לא. טל,כמובן שגם אני מחבב אותך,על הרבה מאד דברים יפים,לא רק העבודות! עשית לי טוב,תודה.

spectacular

New member
../images/Emo39.gifעוזי,איזה כיף לקרוא לך עוזי...

כי כל הזמן כמעט התבלבלתי... האם אתה חש הקלה? תוכל לשתף?

טל,בוקר טוב,

כמובן שאני חש הקלה,אני חש כמו דג שהיה באקווריום,ושוחרר לים,ויש כאלה למשל כמו "אישה אורחת",שרואים זה חנפנות,אבל עוזי בחיים הוא מחמיאן עד לגבול שעשוי להראות כחנפנות. אני לא מתחנף אף פעם,מקסימום זורק משהו חיובי כ"שצריך",וקוראים לזה מחמאה בשפתנו. טל,אם להתוודות,אז זה כל כך חופשי לי עכשיו,שאני מתפרע חופשי,כמו אותו הדג שזה עתה שוחרר,(שיחררת פעם דג בחזרה למחוזות ילדותו? אני כן!), ואיך שזה קורה הוא בשניות הראשונות עט על המציאה,וקודם כל שוחה/טס, בלי מטרה,העיקר לשחות... אני מרגיש שזה יצא לי כמו שאני רוצה,תודה לך על מתן ההזדמנות. שמת לב טל,שכל מה שקורה כאן זה מתן הזדמנויות להתבטא? אחד שואל,השניה עונה,האחד עונה,השניה מגיבה,ואז deerest מתקן..
התגעגעת אלי.הא? איזה כיף להרגיש ככה,היה לי שווה כל הסבל הזה,באמת באמת! להשתמע.

Deerest

New member
רהקוגניציה

אתה יודע מה זה רגשות מעורבים? זה לראות את חמותך עפה אל התהום באוטו החדש שלך שקבלת רק אתמול |בדיחה| מכל מקום, שמח מאד להכיר אותך מחדש, רק צר לי על מה שעברת בדרך. אתה יודע, כשאני משחזר את כל מה שכתבת מאז שהפכת לדיסו, אני מוצא שם סימנים לרצון ל"התפס", מודע או בלתי מודע? איני יכול לשים את האצבע על מי מהם. האם אתה חושב שאם, מלכתחילה, היית דיסו ולא עוזי, גם היית "נאלץ" לעבור בדרך זו? של שינוי "זהות" כדי להשאר כאן. זכור, ההתיחסות כאן היא לכתוב ולתוכנו, לא לאדם שמאחורי. איני יודע מי הדמות מאחורי הכתוב כדי שאוכל להתיחס אליה כך שזה ממש לא משנה אם זה עוזי או דיסו או 69. ובעניין תחפושות... לסוג התחפושת ולמועד לבישתה יש סיבות רבות שאפילו אנו לא יודעים מהם. אני רק יודע, שביום שמסירים אותה/אותן, התחושה היא תחושת חופש נפלאה וכשאתה מביט מטה, לרצפה, אפשר לראות שם טבעת...

דירסט,אתה איש חכם,

שימחת אותי בתגובתך הבוגרת,שתמיד אחרי תדגובות מסוגה,קל לי לנחש שאתה מעל 75 או 80...לא במשקל. אשאל אותך שאלה,שלא אשכח,ואני יודע שאתה לא חייב לענות עליה! דירסט,האם כאשר אתה כותב משפט בסגנון המשפט האחרון שסיים את תגובתך,אתה בדרך כלל "שותל" באופן מכוון מילים קשות כמו הטבעת במקרה זה,או שאתה יוצא מנקודת הנחה שאתה מובן מאד? גם עכשיו לא ממש הבנתי אותך,ואני לא מוצא,גם כשאני מנסה לפעמים,למצוא סיבה לסגנונך שלעיתים הוא מעט מקשה,ואתה בטח תשאל "בשביל מה אני צריך סיבה"? ואני אטען שלכל דבר יש סיבה,גם ל חחחחחחחחח,של אישה אורחת,רק ששם הסיבה יותר מופשטת,וכאן ניתן יותר להגדיר אותה,אם בא לך... היה לי רצון להיתפס,ללא ספק,רק כדי לסיים את התופת הזו... אתה מנסה לדמיין,דירסט,איך זה לנסוע ברכב עם 2 גלגלים מפונצ'רים,בגשם בלי וישרים? אל תנסה למצוא הבדלים,זה ממש דומה ברמת הקושי! אני לא מורגל באופיי,לשקול מילים בכדי להסתיר משהו,נהפוכו. אבל כנראה שהילד שבי,הרגיש שהוא חייב להתחפש למשהו אחר,בכדי להיכנס באותה הדלת,כי בפורום העצמה מצאתי משהו כבר בתחילת דרכי באינטרנט,שהיא עדיין נחשבת למאד מאד קצרה. עד הדיסוננס לא תיכננתי לעשות כלום חוץ מלעשות,והחל מהדיסוננס בשניה הראשונה,הייתי כבול,כי א ממש רציתי להחשף,ואם כן,זה קרה רק כשלא היה לי מה להפסיד,דהיינו,כשהייתי כבר כמעט בטוח,שגם אביבה,ואולי גם אתה עליתם עלי,לגבי טל,היא כזו עדינה,ולא מעונינת לגעת לי בפצעים,עד כדי שלא הייתי בטוח,ואפילו עכשיו איני יודע,מה היא חשבה על זה,וזה לא משנה לי. ולגבי שאלתך: אם להתייחס לכתוב ולתוכנו,אני כתבתי כדיסוננס ממש כמו שאני כותב כעת,רק שחופש הכתיבה לא כובל אותי,וזה מכפיל את ההספק... ואם זה היה קורה כעת,הדיסוננס הקוגניטיבי,היה הופך להיות בוודאות למישהו אחר,ובתחכום אחר,רק שזה היה סוחט ממני עוד יותר כוחות,אבל את האמת? א ב ל , כל זה הוא רק א ם ... אין סיכוי אחרי כל כך הרבה התפלפלויות,ןכניסה למצבים לא נעימים,שאגיע למצב הזה,ואני כדיסוננס,ואתה בטח זוכר,התמתנתי מעט,(גם כעוזי),ועובדה שתגובה שלי הועלת לטאגליינס,וזה רק מראה שכנראה,רק כנראה,הסגנון הבקורתי שלי,התמתן לו מעט,עד כדי חוסר הגעה ל"מצבי הבקעה". של הוריד הראשי...
ספר לי עוד על הטבעת,זה מעניין אותי. להגיד לך תודה אין צורך,כי זוהי תגובתך,אך מאד אהבתי אותה. מאד מעריך אותך,ומתנצל. שום דבר לא כוון כנגדך,או בכלל...אף אחד כאן,היתה לי דילמה,זה הכל! בוקר טוב.

Deerest

New member
עוזי, בקר טוב

איך אתה מרגיש? הריאות בסדר? והגרון? אני אוטוטו בן 46, ממש ילד. סגנון הדיבור שלי הוא כזה שמשאיר לשומע "שיעורי בית". לא ארחיב על זה את הדיבור, ויש מה. אתה זוכר שדברנו (בכלל, לא רק אתה ואני) באחד השרשורים על דברים שמעיקים ודימיתי אותם לטבעת שלוחצת בחזה? אני צריך להמשיך? עוזי, דיסו, אין צורך להתנצל על דבר וחצי דבר, באמת. גם אם היינו מכירים באופן אישי יותר. אני מאמין של כוונות, יותר מאשר מעשים, ובטח יותר מדיבורים.

דירסט שלום לך

לא שכחתי להגיב לך,לא יצא לי,אדבר אתך במועד מאוחר יותר. תודה

מה שלומך מנצח?

אתה מנצח,כי לא ניתן לחלוק עליך כל שעה שעתיים,ואין לי יותר כובעים... מצטער! אתה יודע למה אתה אדם ענק? כי אתה משכיל להבין את מהותה של הכוונה, מ ע ט י ם האנשים שמבינים את חשיבותה,אמיתותה,וכוונתה(של הכוונה). "הרגת",שתי ציפורים במכה אחת דירסט! פעם אחת כשגרמת לי להיות שלם עם עצמי במאה אחוז! ופעם שניה כשכתבת את אחד הדברים הכי יפים ופשוטים שלך כאן,ועשית אותי: ש מ ח ! תודה לך,איש נחמד, להשתמע.

כשלא שומעים את הקול

ולא רואים את הפנים באים ה חחחחחחחחחח ו
........... אני כנראה צוחקת הרבה וטוב שזה ככה.

אישה,

קחי נשיקת לילה טוב
ממני עוזי שחף,זה הרי אותו הדבר. לא אכפת לי להמשיך להיקרא הדיסוננס הקוגניטיבי,ודיסו,השם שט העניקה לי מאד אהוב עלי,רק שאני מעוניין לחזור למקורות שלי. לאני האמיתי שלי,אני איש אמיתי,וזהו יסוד נשמתי... איך קוראים לך אישה? אפשר רק שם פרטי,או שזה מהווה איזושהיא בעייה? דירסט כבר אמר פעם,אם אינני טועה,שהוא מעדיף לא להחשף גם בשמו,וזה מאד מקובל עלי,אם גם את חושבת כך. אני שואל,כי פעם אמרת שאת משאירה את הניק כי היית אישה אורחת והתרגלת אליו,ואני למשל התרגלתי לתחפושת שלי,אפילו שעבר זמנה.... השאלה האמיתית לדעתי: מתי להוריד אותה,ולא אם לשים אותה....ככה זה היה אצלי. בוקר טוב אישה חמודה.

העוזי הזה ממש חנפן

דיסו אף פעם לא נתן לי נשיקה
יקח זמן ואני אתרגל. לגבי הניק אני לא מרגישה שאני מחופשת כי אני לא משקרת וכל זה קרה במקרה כי כשאני נכנסתי לפורומים כתבתי את שמי המלא....אבל הוא היה תפוס...וכל נסיון להכניס אותו בשינוי קל לא הצליח...כשנמאס לי...חשבתי לתאר אותי בניק...ומכיוון שחשבתי שאני נכנסת רק לתגובה אחת....נולד הניק אישה אורחת.היום הניק הזה הוא כמו השם....יש הרבה אנשים בתפוז שהפכו ליקרים לי וחשוב לי שימשיכו לזהות אותי בכל מקום בתפוז. עם הזמן הבנתי את משמעות הניק ואת החופש הגדול שהוא מעניק....בעזרתו אני חושפת ולא פוגעת בפרטיות של אחרים....לכן אני מעדיפה לא לכתוב את השם שלי. אני הורדתי אותו הרבה פעמים מתי שרציתי...מתי שזה היה נכון. למשל כשאני כותבת לילדים...אני חושפת את עצמי מהרגע הראשון...בעיני זה חובה...והיו עוד מקרים. בוקר טוב ויום טוב

למעלה