דירסט,אתה איש חכם,
שימחת אותי בתגובתך הבוגרת,שתמיד אחרי תדגובות מסוגה,קל לי לנחש שאתה מעל 75 או 80...לא במשקל. אשאל אותך שאלה,שלא אשכח,ואני יודע שאתה לא חייב לענות עליה! דירסט,האם כאשר אתה כותב משפט בסגנון המשפט האחרון שסיים את תגובתך,אתה בדרך כלל "שותל" באופן מכוון מילים קשות כמו הטבעת במקרה זה,או שאתה יוצא מנקודת הנחה שאתה מובן מאד? גם עכשיו לא ממש הבנתי אותך,ואני לא מוצא,גם כשאני מנסה לפעמים,למצוא סיבה לסגנונך שלעיתים הוא מעט מקשה,ואתה בטח תשאל "בשביל מה אני צריך סיבה"? ואני אטען שלכל דבר יש סיבה,גם ל חחחחחחחחח,של אישה אורחת,רק ששם הסיבה יותר מופשטת,וכאן ניתן יותר להגדיר אותה,אם בא לך... היה לי רצון להיתפס,ללא ספק,רק כדי לסיים את התופת הזו... אתה מנסה לדמיין,דירסט,איך זה לנסוע ברכב עם 2 גלגלים מפונצ'רים,בגשם בלי וישרים? אל תנסה למצוא הבדלים,זה ממש דומה ברמת הקושי! אני לא מורגל באופיי,לשקול מילים בכדי להסתיר משהו,נהפוכו. אבל כנראה שהילד שבי,הרגיש שהוא חייב להתחפש למשהו אחר,בכדי להיכנס באותה הדלת,כי בפורום העצמה מצאתי משהו כבר בתחילת דרכי באינטרנט,שהיא עדיין נחשבת למאד מאד קצרה. עד הדיסוננס לא תיכננתי לעשות כלום חוץ מלעשות,והחל מהדיסוננס בשניה הראשונה,הייתי כבול,כי א ממש רציתי להחשף,ואם כן,זה קרה רק כשלא היה לי מה להפסיד,דהיינו,כשהייתי כבר כמעט בטוח,שגם אביבה,ואולי גם אתה עליתם עלי,לגבי טל,היא כזו עדינה,ולא מעונינת לגעת לי בפצעים,עד כדי שלא הייתי בטוח,ואפילו עכשיו איני יודע,מה היא חשבה על זה,וזה לא משנה לי. ולגבי שאלתך: אם להתייחס לכתוב ולתוכנו,אני כתבתי כדיסוננס ממש כמו שאני כותב כעת,רק שחופש הכתיבה לא כובל אותי,וזה מכפיל את ההספק... ואם זה היה קורה כעת,הדיסוננס הקוגניטיבי,היה הופך להיות בוודאות למישהו אחר,ובתחכום אחר,רק שזה היה סוחט ממני עוד יותר כוחות,אבל את האמת? א ב ל , כל זה הוא רק א ם ... אין סיכוי אחרי כל כך הרבה התפלפלויות,ןכניסה למצבים לא נעימים,שאגיע למצב הזה,ואני כדיסוננס,ואתה בטח זוכר,התמתנתי מעט,(גם כעוזי),ועובדה שתגובה שלי הועלת לטאגליינס,וזה רק מראה שכנראה,רק כנראה,הסגנון הבקורתי שלי,התמתן לו מעט,עד כדי חוסר הגעה ל"מצבי הבקעה". של הוריד הראשי...
ספר לי עוד על הטבעת,זה מעניין אותי. להגיד לך תודה אין צורך,כי זוהי תגובתך,אך מאד אהבתי אותה. מאד מעריך אותך,ומתנצל. שום דבר לא כוון כנגדך,או בכלל...אף אחד כאן,היתה לי דילמה,זה הכל! בוקר טוב.