מחשבות על שליטה

מחשבות על שליטה

שמתי לב שלאחרונה נעשתי אגרסיבית יותר בסקס. אממ.. אולי אגרסיבית זו לא המילה - גם לא קצרת רוח.. אני פשוט רוצה שהוא ישתוק ויתן לי לעשות בו כרצונו
יכול מאוד להיות שזה בגלל שהוא פחות מנוסה אז יוצא שהמושכות קצת יותר אצלי - אבל זה גרם לי לחשוב שאולי מתחשק לי מישהו לשחק בו (ולא איתו).

אני לא רוצה להגדיר את עצמי כנשלטת, אבל זה בהחלט כייף להיות הצד "הפסיבי" כביכול ולתת למישהו אחר לעשות את כל העבודה
ואני גם לא מסוגלת לדמיין את עצמי משפילה אדם אחר או מכאיבה לו (למרות שאין לי בעיה עם קצת כאב והשפלה בעצמי) אבל הייתי רוצה לקשור מישהו למיטה, לפסק אותו היטב ולשחק בו כל הלילה. באיטיות, ממש באיטיות - ולשמוע אותו מתחנן לגמירה - זו שכמ-עט תגיע או לא תגיע בכלל

אממ..

זו לא הייתה הזמנה למשהו, סתם חלקתי מחשבות של שעת לילה מאוחרת.. ואם אחליט לנסות (סביר להניח שכן) אני כבר אמצא את הקורבן, סליחה, את הפרטנר המתאים בעצמי

A לוןA

New member
ברוכה הבאה לעולם המתחלפים

אלו האוהבים להיות באינטראקציות מסויימות מצידו האחד של השוט ובאחרות- מצידו האחר.
לאו דווקא בתור מתחלפת תאהבי או תרצי לעשות לאחרים מה שאת אוהבת/רוצה שיעשו לך, וזה תלוי בהמון דברים- אינטראקציה, רצונות שלך או של הפרטנר וכו' וכו'.

אצל הרבה מתחלפים שאני מכיר זה מגיע בתקופות- תקופות של רצון לשליטה לצד אחרות של רצון לשלוט. אצל אחרים זה סאביות/דומיות רדומה שמתעוררת בסיטאציות מסויימות (או אפילו - רק מול מין מסויים)

למעלה