מחשבות על העתיד.

שריונר 7

New member
מחשבות על העתיד.

יש פה עוד אנשים חוץ ממני שחושבים יותר מדי על העתיד שלהם? כלומר לא על השנה שנתיים הקרובות אלה יותר רחוק? חשבתי הרבה בזמן האחרון , יותר מדי אפילו , ואני די מודאג כי אין לי מושג מה אני עושה עם עצמי. אני לא בטוח בקשר ללימודים , מה אני רוצה ללמוד ומה אני רוצה לעשות אחרי זה. אני חושב ללמוד מזרחנות אבל ת'כלס זה מקצוע שאין מה לעשות איתו אלה אם כן אני מחליט ללכת לש.ב. ואני לא רוצה ללמוד סתם מקצוע כדי להגיד שלמדתי או ללמוד מקצוע ולגלות שאין לי מה לעשות איתו אחרי זה . אני משוחרר ממרץ ואני כל יומיים משנה רעיון בקשר ללימודים ואני ממש מבולבל מכל הדבר הזה . אני נורא רוצה ללמוד ולהתפתח ואני חייב להתחיל ללמוד שנה הבאה כי אני לא רוצה לבזבז עוד שנה עד שאני יתחיל ללמוד . אובד עצות . יש למישהו עצה טובה או מקור שניתן להתייעץ איתו?

ט י ל ו ן

New member
אחי זה בסדר

גבר קח את זה בקלות. הצבא זו כולה תחנת מעבר וגם השנה שנתיים שאתה מתאר הן כולה תחנות מעבר בדרך אל הבית עם הגדר הלבנה, שלושה וחצי ילדים, אישה יפה פוקסוואגן סטיישן ורועה בלגי. אז אתה לא יודע מה אתה הולך לעשות עם עצמך, ביג דיל. גם אני לא ידעתי עד לפניי שנתיים וזה היכה בי בסיטואציה הכי לא קשורה בעולם, פתאום קיבלתי את הפלאש הזה בראש והנה אני, ממוקד ועם מטרה. אז אני זוכר איך זה היה לפניי שמצאתי את עצמי, ותאמין לי שיהיו לך דאגות אחרות. שורה תחתונה אתה עוד צעיר חביבי, וכנראה שכחת מהשאנטי שלך. אז כנס לסבבה ותירגע, אתה לא חייב לדעת את כל התשובות. בכלל מה אתה קופץ כל כך רחוק? תן למחשבה שלך מנוחה אחי, אף אחד לא עומד לך על הראש עם 9 מ"מ. קח שנת חופש, כמו שאני עושה. אתה לא מבזבז אותה, אתה מתרענן בשנה הזאת. הכל יכול לקרות בשנה. גוד לאק

לא יכולתי להסביר את התחושה שלי יותר

טוב ממה שאתה הסברת... אין לי הרבה מה לומר , כי גם אני במצב הזה. מאמינה שאולי מתישהוא הראש שלי יסתדר ואני אחת ולתמיד ישלים עם מה שיש ואני אדע להנות ממנו.

צומיש

New member
ת'אמת

כרגע אף תואר אין מה לעשות איתו העיקר שיהיה לך תואר לכן מומלץ לדעתי ללמדו משהו שאתה אוהב.... ולחפש את הפרוטקציות...
בהצלחה...

למעלה