מחשבות על האקס...

4אנגל

New member
מחשבות על האקס...

לאחרונה התחלתי לחשוב על האקס שלי. כיום אני ללא זוגיות, ונורא מסקרן אותי לדעת מה פוטנציאל מערכת היחסים שלי ושל X. לכן בצעתי פריסה קלטית בשאלה: מה פוטנציאל היחסים הרומנטיים שלי עם X בחצי שנה הקרובה? ולהלן התוצאות: 10-1 מטות 2- נער חרבות 3- מלך גביעים 4-שוטה 5-5 מטות 4-6 גביעים 2-7 מטות 8- מלך חרבות 2-9 חרבות 8-10 מטות

4אנגל

New member
בת גלים...

אנחנו פרודים כ-3 חודשים. הוא רצה שנמשיך להיות ידידים ואני לא הסכמתי...(הפרידה היתה ביוזמתו) השיחה האחרונה היתה בינו בפסח כשאיחלנו חג שמח ולהפתעתי הרבה הוא התקשר אליי בשבת שעברה ושאל מה השתנה אצלי ובסקרנות שאל אם יש לי מישהו...

batgalim

New member
בוקר טוב אנגל

10-1 מטות 2- נער חרבות 3- מלך גביעים 4-שוטה 5-5 מטות 4-6 גביעים 2-7 מטות 8- מלך חרבות 2-9 חרבות 8-10 מטות הפוטנציאל אמנם קיים, מראה על התלהבות, על יכולת להגשים - אך השאיפות כנראה מרחיקות לכת, השמים נראים בהירים יותר ממה שהם במציאות.. ונראה שהוא לא יתקיים בתקופה המדוברת, מה גם שהקלפים אינם מייעצים לך לקדם את הקשרים שלך עם הבחור. הוא בעצמו לא יודע מה הוא רוצה מעצמו, יתכן והוא נמצא כיום בתקופה "חלשה" מבחינת זוגיות ולכן התקשר אליך. המיקוד שלו לגבי קשר זוגי לוקח בחסר, מרוב שהוא רוצה יותר מידי - הוא נשאר ללא כלום... לגביך - עליך ללמוד את עצמך טוב יותר, להעריך אותך כיישות בעלת קסם אישי ויכולת להשיג טוב יותר עבורך, מה שיביא אותך למקום אחר, אופטימי וראייה ורודה יותר של המציאות. קלפי העתיד עם הבחור אינם מבשרים על זוגיות ועל קשר הרמוני כלל, אלא על ויכוחים והתנגדויות להצעות שיועלו. את מתלבטת כיום בקשר אליו, רוצה ליצור קשר אך אינך בטוחה שזה מה שטוב עבורך, את חוששת לחזור למצב בו היית לפני כן - אוהבת, אך חסרת יכולת לעשות משהו בנדון. הסביבה חושבת שכדאי לך לחתוך עניינים איתו, להיות חזקה ולא להתפתות שוב.

למעלה