מחשבות על ארבע תמיד מספרים על הקשר היפה בין בני אדם לחיות. הנה מספר דוגמאות מרגשות...
H hatul New member 21/9/03 #1 מחשבות על ארבע תמיד מספרים על הקשר היפה בין בני אדם לחיות. הנה מספר דוגמאות מרגשות...
B Billy Eliot New member 22/9/03 #2 יובל ../images/Emo24.gif אם ככה, אתה חייב לשמוע את השיר של אוסטריה באירוויזיון!!!! השיר מדבר על היחסים שבן בני האדם לחיות! ויש גם תרגום לשיר, אז אל חשש אם אינך קורא גרמנית. אני מצרף לך לינק, ואם תרצה אני מוכן לשלוח לך את השיר, כדי שתשמע אותו. אוסטריה 2003 זה שיר מקסים!!!
יובל ../images/Emo24.gif אם ככה, אתה חייב לשמוע את השיר של אוסטריה באירוויזיון!!!! השיר מדבר על היחסים שבן בני האדם לחיות! ויש גם תרגום לשיר, אז אל חשש אם אינך קורא גרמנית. אני מצרף לך לינק, ואם תרצה אני מוכן לשלוח לך את השיר, כדי שתשמע אותו. אוסטריה 2003 זה שיר מקסים!!!
H hatul New member 23/9/03 #4 שמח לעזור ../images/Emo13.gif עד כמה שראיתי, רשומות שם המילים בעברית ועד כמה שאני זוכר, השיר מאוד משעשע
שמח לעזור ../images/Emo13.gif עד כמה שראיתי, רשומות שם המילים בעברית ועד כמה שאני זוכר, השיר מאוד משעשע