מחשבות על אנטנות

מחשבות על אנטנות

אני קוראת כאן לא מעט אנשים כותבים על בחירת או פסילת בית לפי מיקום האנטנות. זה עושה לי צמרמורת כל החוק הזה שמאפשר לחברות לשים אנטנות היכן שרוצות, השבוע הייתי בשכונה בה גדלתי, בין כל הבניינים האפורים יושב לו בית אחד "פרטי" יותר דומה לצריף אבל אם יש דבר כזה. כולו, אבל כולו, עטוף אנטנות. די ברור שחי שם איזה מישהו קשיש. די ברור שהבן אדם לא ביקש את זה. זה עשה לי רע. הכניסה הזו עם האנטנות לאזורי מגורים ולבתים פשוט מחליאה אותי רגשית בכל קשור לזכויות אדם בסיסיות. יש משהו שאפשר לעשות ברמה של החוק? לשנות וכאלה? דווקא כי כעת זו תקפת בחירות? יש טעם להציע שהאנטנות ישבו על הבתים של המנהלים והבעלים של אותן חברות סלולאריות? אגב, אל תגידו לי משהו על 'רצית טלפון נייד' כי אפשר להסתדר גם בלי נייד (אנשים חיו גם קודם בלי ניידים ועם כנראה פחות סרטן) או על זה שחיבים אנטנות. החוק עצמו פסול בעיני לגמרי.

הבהרה....כדאי לדעת...

אם , לדבריך.."בין כל הבניינים האפורים יושב לו בית אחד "פרטי" יותר דומה לצריף אבל אם יש דבר כזה. כולו, אבל כולו, עטוף אנטנות" אז האיש הגר במבנה מקבל סכומי כסף יפים מאד תמורת השכרת שיטחו הפרטי לחברות הסלולריות ודי ברור שהאיש כן ביקש זאת כמקור הכנסה....

מיקלול

New member
אגב, עד כמה שאני יודעת ואני לא

מבינה גדולה, הבית עליו נמצאות האנטנות , חסוף הכי פחות לקרינה כיוון שהקרינה לא מועברת מטה.

למעלה