מחשבות מציקות

shelyk

New member
מחשבות מציקות

אני מרגישה כנו ילדה בת 16 ואני כבר בת 22 בכלל. בבקשה לא לרדת עליי ואם אתם כבר מגיבים אז בצורה עדינה.
יש לי חבר שאני איתו שנתיים. אנחנו ממש אוהבים אחד את השניה.
לפני שבוע צילמו אותי באיזה אירוע, ויצאתי ממש שמנה , בטן ענקית אבל באמת את כל מי ששאלתי אמרו שיצאתי לא מחמיא.
החברה שצילמה את זה העלתה את התמונה הזאת ועוד איזה כמה תמונות לפייסבוק וכששמתי לב זה היה רק איזה 4 ימים אחרי. ברשימת החברים שלה יש מלא אנשים שאני מכירה, כולל איזה אקס שלא אכפת לי ממנו בכלל, אבל כשחשבתי על זה שההוא שיצאתי איתו יחשוב איזו שמנה אני נראית עושה לי עצבים. וזה מעסיק אותי כבר יומיים.
זה נחשב בעייתי שזה כל כך מציק לי? כי לא אכפת לי בשיט מהאקס הזה ואני מרגישה כאילו אני לא שפויה ושאני עושה משהו לא מוסרי.

shelyk

New member
משהו נוסף, זה משפיע לי על הקשר

כי מאז שזה קרה, אני חושבת על זה כל הזמן. זה ממש הזוי כי באמת לא אעפת לי מהאקס ההוא ולחבר שלי ולי יש יחסים כל כך עמוקים עם כל כך הרבה אהבה.
אבל המחשבה שיחשוב מישהו שיצאתי איתו פעם, שאני שמנה, עושה לי ממש עצבים. במציאות אני רזה. בתמונה אני לובשת משהו צמוד, מתכופפת ובדיוק עם בטן בחוץ ואני נראית עצומה. וזה לא רק אני חושבת אלא כל אדם קרוב ששאלתי אותו אודה שאני נראית שם שמנה. איך אני מוציאה מהראש שלי את זה ואומרת לעצמי "שיחשבו מה שהם רוצים"?

arieshor

New member
shelyk

מי שאוהב אותך יקבל אותך כמו שאת .

אפשר להגיד מלאה במקומות הנכונים .

ששום דבר לא יציק לך .

את כן שפויה . את לא עושה משהו רע .

שלום

שומן יתר לא בריא. בקשר ליופי תצטרכי לעבוד על זה או להשלים עם זה. הציגי את מעלות אופייך, בעיקר מעשים טובים, זה יותר חשוב. אם הוא אוהב אותך, יקבל אותך גם אם את שמנה. נסי לרזות, התעמלי היטב ואכלי בעיקר דברים טבעיים ובריאים ולא דברים שמנים ומתוקים.

HH husa

New member
חחח. את בטוחה ש "לא אכפת לי ממנו בכלל" ?

מה אם אנשים ממדינה אחרת רואים את התמונה , גם אז זה מפריע לך ? אם כן אז זה לא משנה אם זה האקס או לא , את זו שחוששת שאת שמנה.

אם זה רק האקס אז את את לא רוצה שירגיש שמחה לאיד שנפרדתם , את מעדיפה שיתחרט שזה קרה יקנא בחבר וכו.

הפתרון לא להילחם עם המחשבות , ההפיך שירוצו כמה שיותר רחוק. בייחוד כשאת צופה בעצמך בראי או עם החבר , שאז יש לך פידבק אמיתי שמראה מה האמת.

daoli

New member
אם זה כל כך מטריד אותך, תבקשי מהחברה שלך

שתוריד את התמונה מהדף שלה או שתבחר באפשרות שהאקס שלך לא יוכל לראות.
בכלל זאת חוצפה שחברה שמה תמונה שאת מופיעה בה בלי לשאול אותך לרשותך,
פגיעה בפרטיות שלך, אבל זה כבר נושא אחר.
ואם היא חברה טובה, היא תעשה את זה ובמקום תשים תמונה שבה את נראית פצצה.
כי חברות מבינות!

היי שלי

קודם כל תדעי שפה לא יורדים על אנשים אף פעם, תרגישי חופשיה תמיד לכתוב מה שאת רוצה

השאלה היא אם לא אכפת לך ממנו, למה את מתעסקת כ"כ הרבה במה שהוא יחשוב?

את גם ככה עם מישהו אחר.

אם התמונה ממש מפריעה לך, תסירי אותה. זכותך לא לאהוב איך שאת יצאת בה, ולא לרצות שהיא תפורסם.

LILI1234567

New member
תעלי תמונה מחמיאה רצח

וככה תכפרי על זה:)
זה די בעייתי שזה מציק לך כ"כ,עקרונית כל אחת הייתה רוצה להראות מעולה שהיא במקרה נתקלת באקס שלה ושיאכל את עצמו קצת:) ואם היא לא נראית מעולה זה יכול קצת להפריע.. אבל מפה ועד לתמונה שנמצאת בפייסבוק ואולי במקרה האקס וזה מאדמאד מטריד זה כבר קיצוני בעייני.
לי אישית ממש לא אכפת מה האקס שלי חושב, בעבר כן היה לי אכפת וזה בעייני כן מביע משהו.

למעלה