מחשבות מיותרות.

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
מחשבות מיותרות.

וכל המחשבות מתחילות לרוץ לי בראש.."מה יהיה".. "מתי.." ואני יודעת שזה כ"כ מיותר לשאול שאלות שהתשובות שלהם כרגע לא ידועות .אני לא חוששת,פשוט יודעת שהאי שקט שמתחולל אצלי,לא נותן לי כרגע נחת ולפעמים זה די מעיק.אני מתרגשת לאחרונה מאוד לקראת השנה החדשה,מקום עבודה חדש,לימודים..הכל חדש לי.. מאז השינוי הזה,אני אדם חדש..נולתי מחדש..יש דברים שהם הצעדים הראשונים שלי ולכן המחשבות האלה צצות לי כל הזמן בראש.אני לא פוחדת,אני סקרנית.אני צריכה ללמוד שלפעמים הסקרנות צריכה לישון,לא תמיד להיות ערנית. לפעמים כיף לי לשאול "מה יקרה..","איך יהיה.." וכ"ו ולפעמים זה ממש מיותר. אז עכשיו אני אתן לסקרנות לישון..והסקרנות תיתן למחשבותי ולי לישון. בוקר טוב לכולם. g99...

יה-יה

New member
צרת רבים - נחמת.... you know ../images/Emo13.gif

גם אצלי רצים סרטים ומתרחשות סצינות. אגב, אף אחת מהסצינות לא התרחשה עדיין ב"מציאות"
לכן, בכל פעם שצצה לה מחשבה, אני פשוט חושבת על משהו אחר/עושה משהו וע"י כך מעבירה הלאה את הרגע שבו התחילו המחשבות... למה אני מעבירה את המחשבה? כי אני יודעת שמה שצריך לקרות - יקרה ממילא. אני עושה כמיטב יכולתי בכל רגע נתון (משתדלת, בכל אופן
) ונותנת לדברים להתגלגל. להתגלגל = מצד אחד, לתת להם לקרות ולעשות כמיטב יכולתי כדי לעזור להם לקרות ומצד שני, לקבל את מה שקורה AS IS. בהצלחה בכל ה"חדשים" שמתחילים לך בשעה טובה. אל תשכחי לסמוך על עצמך
אנחנו תמיד פה להקשיב. אוהבת, יה-יה.

*g99

New member
תודה יה-יה..

המילים שלך עשו לי טוב והחיוך שלי הופיע לו.. יש לי משהו שאני רוצה לשאול ואני חושבת שאין מקום יותר מתאים מאשר פה. אני מבינה את שהדברים צריכים לקרות ולא צריך להאיץ בהם..אך מצד שני אני לא תמיד נותנת להם לקרות,לפעמים כשאני רוצה משהו מאוד ,אני משיגה אותו..אני יוצרת את המצב בכדי שיהיה שלי. לדוגמה: כשהתקשרתי לגבי ראיון עבודה ונאמר לי מיקום העבודה הכרזתי לכולם שבשנה הבאה אני יעבוד במקום הזה..למה? אני מכירה את האזור ואני אוהבת אותו והחלטתי ששם אני רוצה לעבוד,למרות שעוד לא הייתי שם ולא ראיתי את הצוות שיעבוד איתי. בסיום הראיון כבר הודיעו לי שהתרשמו ממני לטובה ורוצים אותי לשנה הבאה. ואכן אני יעבוד שם. מה תגידו על זה? זה מקרה אחד,כמובן שיש עוד הרבה. אני לא יודעת איך בדיוק לקרא לזה ומה החבל הדק בין זה לבין לעשות את מיטב יכולתי או לתת לדברים לקרות. g99...

למעלה