מחשבות מאוחרות.

hayare

New member
מחשבות מאוחרות.

רגע לפני שאי אפשר... עוד מעט בת 43 . יש לי 3 בנות מקסימות (7,9,12) בריאה הריונות ולידות תקינים לחלוטין. פתאום מוצאת את עצמי מהרהרת לגבי הרפתקאה נוספת. עיקר החשש מהריון ולידה בגיל מאוחר. כלכלית - אין בעיה. שנינו עובדים. סיימנו השנה לימודי תואר שני. ואגב מין היילוד ממש לא משנה! האם כדאי בכלל להיכנס להרפתקאה כזו בגילי. אשמח לשמוע דעתכן

נועם@בת

New member
לכי על זה

מהמילים שלך עולה לא רק רצון אלא גם הרבה מקום לילד נוסף. מקום בבית, מקום בלב, מקום בחיים. כאילו סיימת כמה דברים שתפסו מקום אצלך ועכשיו את פנויה לעוד ילד. יש לכם נסיון עם הגדולות, וילד להורים בוגרים יותר זה יתרון עצום. זה יותר מהידע של הורים ותיקים, זה יותר מהעזרה שהילדות יכולות להגיש- זאת הבגרות שלכם כאנשים, זאת הדרך בה אתם עכשיו מגיבים לחיים. דרך יותר בוגרת ויותר שקולה ממה שהייתם מגיבים כצעירים יותר. בדרך כלל אני נמנעת מלהמליץ לאחרים איך לחיות את החיים שלכם, אבל משהו בהודעה שלך תפס אותי- פשוט לכי על זה עם כל הלב. מה שכן, רצוי להקפיד לעשות בזמן ההריון את כל הבדיקות הדרושות, ולהחליט מראש מה עושים במקרה והבדיקות מראות על בעיה. אנחנו אמנם משתבחות עם הזמן, אבל הביציות שלנו כבר מדשדשות מאחור. בהצלחה בתיה

pf26

New member
את ממש מתארת אותי

רק שאני הייתי בת 38 ופשוט הרגשתי שאני חייבת עוד ילד. ערכתי במהלך ההריון בדיקות שלא עשיתי בהריונות הקודמים ונולד אפרוח מקסים, שהיום הוא כבר בן 5, מכניס אור ושמחה ואווירה צעירה בבית. לא מתחרטת לרגע על ההחלטה, אבל חשוב לי להגיד דברים שלוקחים כמובנים מאליהם והם לא כאלה - את בוחרת ללדת את הילד הזה ואת זו שתגדלי אותו (ובן זוגך כמובן). אל תבני על הבנות הגדולות בעניין עזרה באופן קבוע ואל תשכחי שגם הן זקוקות לתשומת לב, למרות שהן גדולות (להיפך, זו תשומת לב שדורשת המון כוחות נפשיים שלא נדרשים אצל הקטנטנים - סכסוכים עם חברים, לימודים וכו'). ילדי עזרו לי מאד, אבל יש להם לימודים וחברים וחוגים וחשוב לזכור את זה כל הזמן. בהצלחה

הייתי ממש בגילך כשהריתי

את הקטנצ'יק שלי היום בן 4 וקצת. אני ממליצה בחום רב. הורות לתינוק בגיל הזה זו חוויה מדהימה. יאללה לעבודה

למעלה