מחשבות לפני שינה

dear prudance

New member
מחשבות לפני שינה

איך הגעתי אני לא כל כך יודעת. קראתי את הודעת הפתיחה וליבי נצבט ...כל הכאב המודחק איים להתפרץ בי שוב. מעל המחשב שחור על גבי לבן קראתי את אשר בליבי. לא האמנתי שיש אי שם מישהו שיבין את תחושת הבדידות הלופתת הזאת. אני חולה עכשיו ודמעות עולות בי. אני רק מחכה ליד שתלטף את ראשי ,תכין לי תה ומרק תכסה אותי ותשלח אותי לשינה בטוחה ועמוקה. במקום זה אני בסוף יום עבודה ארוך. מרוקנת עייפה ומוטרדת מעשנת בשרשרת מול המחשב. לא נרדמת למרות העייפות ומתגעגעת כל כך מתגעגעת כל כך כך כך מתגעגעת אמא

היי

וגם אני, קוראת את מה שאת כותבת, ושחור על גבי לבן קוראת את תחושותיי המדויקות. הכי קרוב שאני הצלחתי להשיג, זה לעצום עיניים ולנסות להרגיש את הליטוף, החיבוק, לשבריר של שניה אולי תזכי לגרש את הבדידות. תרגישי טוב

שלום לך פרודנס היקרה.

אהבתי את הניק שלך, ובכלל תמיד נחמד לי להיזכר בחיפושיות. התגובה שלך להודעת הפתיחה בפורום רק מאששת את תוכנה ... אין כמו מי שאיבדה אמא להבין את החוסר הענק שנפער בחיים, ולא חשוב באיזה גיל זה קורה. פרודנס יקרה, את מוזמנת מאוד להישאר עימנו. הלואי שהיינו י כולות להעלים את הכאב. את זה כנראה לא נוכל לעשות. אבל כן נוכל להציע לך הבנה, וכתף, וחיבוק, אם תרצי...

אשבל1

New member
שלום לך וברוכה הבאה

הרבה בנות שמתי לב מגיעות לכאן לראשונה בתקופה שיותר קשה להן עם הבדידות ללא אם, ובמיוחד בתקופת מחלה, אפילו שפעונת קטנה, שמפילה אותנו ומעלה ומדגישה את הצורך שלנו באם המטפלת, הדואגת, שלא נמצאת ברגע זה בו אנו כל כך זקוקים לה, וכמו שאת אומרת, הצורך הזה בכוס תה חם שיוגש מיד חמה ואוהבת, כל כך מבינה אותך וכל כך מזדהה........ ואפילו אין לי איך לנחם, מאחלת לך ימים קלים יותר ובריאים יותר, ונשמח לשמוע עלייך עוד ככל שתרצי לשתף כמובן...

dear prudance

New member
תודה וhello

תודה. אין לי ניסיון בפורומים ועדיין אני לא יודעת מה ואיך . אבל אני יודעת שאנסה . כי אני רואה שאתם משפחה אחת גדולה עם אותו כאב משותף ומושרש עם אותו חור שחור בלב ששואב אותנו. וסקאלי, אמא שלי שישי בצהריים היתה שומעת אותם את חיפושיות הקצב שלה. את התקופה השמחה והאופטימית שלהם את הlove love me do .... אני ? תני לי את אלינור ריגבי ואת הדיסק הלבן....... איך שהתפוח כבר לא רואה את העץ מהמרחק.

למעלה