מחשבות בלב מעוף...

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
חיים שכאלה......

בכל מקום בו מישהו מעופף מישהו אחר מתכופף בכל מקום בו מישהו צועק מישהו אחר שותק בכל מקום בו מישהו חוגג מישהו אחר בודד נד נד נד נד רד עלה ורד נד נד נד נד מעוף

maof

New member
רגע אחד לפי המיטה....

רסיסי מחשבה הרהורים כהים רסיסי מחשבות ורגשות. רסיסי ייאוש, חוסר אמונה, הכחשה ודמעות אני מאמין שבמקום כלשהו בינות לכל אותם שברים, נוכל גם למצוא רסיסי ניצוצות העולים, רסיסים שאני מתפלל שיעזרו. אולי תפילה קצרה בראשיתו של כל יום. אולי לישון בלי כרית, רק ללילה אחד. אולי לפתוח את הדלת או משהו דומה לזה בפני אדם שאינו נראה כמוני בכלל. אולי לחשוב שוב ושוב על אותם סימנים שאומרים שלא אבד כלום, רק משום שהם לא אבד הכול. מעוף - למעשה כבר בחלום

ועוד....

במקום שמישהו מנצח מישהו אחר מפסיד.. במקום שמישהו מרגיש מישהו אחר אדיש במקום שמישהו רוצה מישהו אחר לא רוצה

ב ה י ר

New member
כח המחשבה

זה הוא שנתמע בנו ומניע אותנו לפעול. הייתי מתמקדת ברסיסי הניצוצות...

maof

New member
ולכן נאמר.... ../images/Emo13.gif

תפסיק לחפש את הדרך לאושר תתחיל לחפש את האושר שבדרך. מעוף

ע פ ר ל ה

New member
האם...

האם אתם בוכים? האם אתם חולמים? האם אתם רוצים? האם אתם חושבים? האם אתם הוזים? האם אתם בני אדם? (רון אדלר) אלוהים חסר לב שכמוך האם הפסיכולוגיה האם המתמטיקה האם הטבע והחוקים שבראת חזקים מהאהבה שבראנו אנחנו? (רון אדלר)

יערית

New member
בני אנוש

על כל הטעויות על כל ההצלחות על כל הכישלונות על כל אהבות על כל האכזבות על כל אלה ועוד הרבה -אנחנו חיים

ע פ ר ל ה

New member
אש

האש הזו בפנים ללא שליטה ללא פיקוח בוערת יותר עם כל שנייה שהיא בוערת. מילים - זו שפה למדענים. צעקה בכי צחוק חיוך דימעה כאב - זו שפתי. (רון אדלר)

d a n i e l s 5

New member
שמוליק קראוס היה מסיים ב:

או , או , איך שגלגל מסתובב לו, איך הגלגל מסתובב.

ב ו ע ו ת

New member
יש בזה משהו מעודד

מעודד את המתכופפים, השותקים והאבלים. איך שר שמוליק קראוס? "איך שגלגל מסתובב לו, פעם למעלה ופעם למטה..." אף אחד מאיתנו לא נשאר בתחתית כל חייו ממש כפי שאדם לא חותם קבע בפסגה. "תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר" אני שרה לעצמי לפעמים ונרגעת. נעמה

א ש לי

New member
"תיהיה נחמד תמיד לאנשים בדרכך מעלה

למעלה כי תצטרך לעבור את כולם בדרכך חזרה למטה"

ב ו ע ו ת

New member
אני מניחה שזה פועל יוצא

מהנדנדה של החיים. אגב, אפשר להגיד גם - "תהיה נחמד לאנשים כשאתה משתמש בניק בדוי, כי תצטרך לעבור את כולם כשתחזור לניק שלך". ודי לחכימא ברמיזא. נעמה

א ש לי

New member
איזו בעיה מצאת עם הניק?../images/Emo163.gif

את מה לא אהבת את הניק? או המספר? אני לא מחפשת להיות נחמדה אני כזו תמיד , ועל כן אין לי צורך במשפט הזה אני נותנת לך אותו במתנה, מרשה לך להשתמש בו
שלחתי ברכות חמות והצלחה בדרכך החדשה, כשעזבת את אילת שמחה לשמוע שקיבלת אותן.

א ש לי

New member
התנצלות ../images/Emo23.gif

ואחרי ששלחת לי מסר וואלה לא מתאים לי בועות. אני יכולה רק להתבייש לעצמי וזה מעבר למילים, הכאבתי לעצמי, דרכך. מגיע לי. ולך מגיעה התנצלות ענקית ממני. אוהבת אותך דרך המילים, תמיד. איימי.

למעלה