מחשבות אובדניות 202

dominik

New member
מחשבות אובדניות 202

קטע. זה שתיים בלילה והאדיוט מתקשר ואומר שנמאס לו. שאני כל היום עם הראש בפסיכומטרי ושאני לא אעיז לאחר מחר לבית ספר. מישהי עם ביצים היתה מנתקת, אבל בשבילי, בשעה כזאת בלילה, כשכבר אפילו ערוץ הפורנוגרפיה עובר לסרטים בשחור לבן, זה או זה או לדבר עם עצמי במולדבית עתיקה. אז נשארתי על הקו, ודיברתי איזה שעתיים עד שקלטתי שהוא נרדם בצד השני. וזה טוב שאף אחד לא מקשיב,באמת, כי אם למישהו היה אכפת מהתסביכים האינפנטיליים שלי אז בטח כבר מזמן הייתי מתאבדת, ולו רק מתוך שיקולים הומניים של התחשבות בעולם הדפוק הזה.. וזה לא שאני מחורפנת מהשעה, הגיון אף פעם לא היה הצד החזק שלי.

????

איך זה, שכל כך הרבה אנשים חושבים על התאבדות וכל כך מעט מבצעים? הרי זאת לא רק צורת דיבור, אנשים חושבים על זה ברצינות, כשרע להם וגם כשלא כל כך, אבל עדיין, אנחנו עוד לא התאבדנו. ואיך זה שהתאבדות זה הדבר הראשון שחושבים לכתוב עליו? הרי אנחנו לא מדברים על זה כל כך הרבה. ולמה אני לא יכולה להסתובב בלילה האינטרנט או למצוא מישהו ער לדבר איתו- זה לא שאני ישנה יותר מחצי לילה.. ולמה יש את הביצפר הדפוק הזה? הרי, מה זה משנה מה אני מקבלת היום בפיסיקה? ובכלל לא יצא לי להתכונן, ולמה לא נותנים לי להבריז? ולמה חברות שלי כועסות עלי? גם אני הייתי כועסת עלי, והאמת שאני באה בעיקר בגלל שלחברה שלי לא נשאר הרבה זמן להיות בארץ, אבל אני לא מצליחה לישון בלילה, או ללמוד משהו בבית ספר, ואני נורא רוצה להבריז- רק היום, בבקשה?-כדי שאני אצא לבית ספר להתכונן קצת לתנ``ך.

סליחה, אבל זה רעיון דיי מטופש

להתאבד בגלל שלאנשים אכפת מהבעיות שלך? קודם כל, לאנשים אכפת ממך, אין ספק לגבי זה ואף פעם לא תמצאי מישהו, לפחות לא חברים, שבאמת יתענינו בבעיות שלך ויסייעו לך לפתור אותן. ומי שקורא את ההודעה - אל תצטדקו ותגידו ``אני הייתי עוזר``, כי זה לא נכון, אני לא מדברת על קטע של מישהו אומר ``אני הולך להתאבד``, הרי ברור שתגידו לו ``לא זה לא שווה את זה בלה בלה בלה``, אלא אני מדברת על בעיות כמו ``החברה הכי טובה שלי פגעה בי נורא, והיא לא שמה זין``, וכו`... פשוט... לאף אחד לא אכפת מלכתחילה.

goldy

New member
יש לך עוד קטע כזה?

אני מת על אנשים שכותבים קטעים בלי היגיון. זה משאיר אותי על הריצפה שניה או שתיים. חזק!

למעלה