מחשבותי על HEROES עונה 2

AshkenaziAmiti

New member
מחשבותי על HEROES עונה 2

טוב אני לא מטייל פה הרבה,אפשר להגיד בכלל לא,אבל בזמנים אלו של שעמום תמיד כיף לחקור פורומים חדשים
בכל מקרה חח,אני צופה אדוק של הירוס כבר מהעונה הראשונה וחייב להגיד כמה דברים על העונה השנייה: 1.אני חושב שהעונה הזאת לא משהו בכלל.כאילו יש קטעים טובים,הסיום של פרק 9 לדוגמה היה ממש טוב ולא ציפיתי לזה,אבל העונה בכללי בינונית.אני גם חושב שיש יותר מדי סיפורים מקבילים בסדרה אבל זה היה בעהיה גם בעונה הראשונה.נגיד אם אני זוכר נכון בפרק האחרון לא הראו את פיטר ומי יודע מה קורה עם החברה האירית הזאת שלו(החליטו לוותר עליה) ונתן ומיה ואחיה וסיילר ומייקה וניקי.כל פרק מתעלמים מהסיפורים של לפחות 2 דמויות לחלוטין ואני חושב שבאמת יש יותר מדי סיפורים מקבילים בסדרה.זה מקשה לעקוב ומסבך עניינים ובסוף יוצר חורים 2.אפרופו חורים,בעונה האחרונה יש לא מעט.הדבר היחיד שעולה לי בראש כרגע זה שאדם ידע שלפיטר יש את היכולת לעבור דרך קירות(כשהם ברחו מהחברה),כשבעצם אין שום סיבה שהוא יידע את זה.מה שהיה שם יכול להתפרש בכמה דרכים אבל ממה שקורה משתמע כאילו אדם יודע שפיטר יכול לעבור דרך קירות. 3.קטע ממש מוזר שעד עכשיו לא הבנתי אותו:בפרקים הראשונים,כשהירו התחזה לקנסיי ונלחם נגד ה12 האלה שהוא לקח להם את החרבות,הוא אמר:"אני טאקזו(חח זה השם?) קנסיי,אתם תזכרו את השם שלי"(משהו כזה) ואז אחד הלוחמים אמר:"למה הוא אמר את השם שלי?" כבדיחה זה לא מצחיקה,אז בהתחלה זה היה נראה לי כהכנה למשהו שיקרה בהמשך,אולי הלוחם ההוא הוא טקאזו קנסיי האמיתי.אבל עכשיו,כשברור שלא הולך להתפתח מזה כלום,מה אתם חושבים שקרה שם? 4.מוות לווסט ומהר.משהו בפרצוף שלו נותן לי רצון חזק כל פעם שאני רואה אותו להביא לו כאפה עם העכבר.האם עוד מישהו פה חש את אותה תחושה כשפרצופו המציק עד כאפה מופיע על המסך?

MnsuR

New member
צריך לסמן ספויילרים פה :p עונה לך .. ../images/Emo58.gif

טוב אז בנוגע להרבה דמויות - נכון יש הרבה .. מאיה ואליחנדרו - תפקידם הוא להחזיר את סיילור לארהב ... אבל למה לשים אותו במיקסיקו מלכתחילה!!! ודרך אגב - הרגשתם כמוני בנוכחותו של ערוץ ויוה בפרק של 4 חודשים קודם לכן??? גאילו גם הורידו את עניין הדודנית [כך אומרים?] של מייקה מהעלילה - היא כבר לא מופיעה ... ניקי - טוב חוץ מזה שהיא סקס הסיפור שלה היה מיותר - וזה נראה ביותר בפרק שמונה פרקים קודם לכן .. אתה הסדרה אני מרגיש שהיא דיי טובה - לא כמו הראשונה אבל טובה - וזה נראה לי מה שגרם למפיקי הסדרה להחליט לסיים את העונה בפרק 11 .. פיטר עוד לא איבד את הזיכרון ולכן הוא זה שידע שהוא יכול לעבור דרך קירות ... זה לא חור בעלילה :p אני לא רואה מה פסול בוויסט - צריך רומנטיקה ואם כבר אוהבים את קלייר [השמנה!!! כן כן היא שמנה וצריכה דייטה לאלתר!!!] אז שיהיה לה תפקיד ... ובנוגע לחרבים והירו - אני לא יודע מה אני יגיד לך אולי זה טעות בתרגום????

../images/Emo221.gifהמפיקים לא החליטו לסיים

את העונה בפרק 11 בגלל זה, אלא בגלל שביתת התסריטאים
וקלייר לא שמנה! אז היא לא אנורקסית כמו שאר הסלבס וזה דווקא מה שאני אוהבת בה. היא ממש לא צריכה דיאטה היא בסדר גמור, זה שהיא לא שוקלת 20 זה נחמד לשם שינוי

gwini1

New member
מה נעשית לי דוד דביר???../images/Emo46.gif

קלייר לא שמנה ולא צריכה שום דיאטה!!! היא יפה כמו שהיא! מי שצריך כאן משהו זה אתה...תלמד לכתוב בלי שגיאות כתיב לשם התחלה.פשוט בושה!

MnsuR

New member
טוב שאת מזכירה לי את ליקויי הלמידה שיש לי!!!!

יש לי בעיה עם כתיב בכל השפות [גם ערבית - שפת האם שלי!] ולא יפה להגיד דברים כאלה לאנשים ... זה באמת בושה ילדה!!! ואני יכול להגיד על ניקי שהיא מכוערת ועל מוהינדר שהוא לא יודע לשחק, ועל נוח שהוא צריך דייטה - ואת לא תבואי אליי בטענות!!! אנחנו במדינה דימוקרטית!

gwini1

New member
יש בוורד בודק כתיב...תנסה אותו...

יש אנשים שלא קראו ספר בחיים שלהם ואח"כ מביאים תירוצים שיש להם ליקויי למידה. עזוב את המחשב ולך תקרא...

MnsuR

New member
ספרים?

שר הטבעטות - תרגום עברי ואנגלית הארי םוטר תרגום עברי ואנגלית ההוביט - תרגום עברי נפלאות התבונה כול ספר ג'ון ג'רישים 10 הספרים מסדרת מיטוסים מחזור שער המוות סיפורי נארניה ווידויים על נהר הפיאדרה שם ישבתי וגם בכיתי וירוניקה מחליטה למות האלכימיאי חוכמת המנהיגות הנזיר שמכר את הפרארי שלו מי יבכה כשתמות לבד מול כולן סיפור בלתי נשכח מכתב בבקבוק ובינתיים אני קורא את הספר הראשון של הסנדק ... איזה עוד ספרים את רוצה שאני אקרא כדי להשתפר ילדה?!

YanivLib

New member
אח שלו

אם אתה במצב שבו אתה מונה איזה 15 ספרים (כולל כל ספר של ג'ון גרישם) כהוכחה לכך שאתה קורא, הדבר היחיד שאתה מוכיח הוא שאתה לא קורא. או לפחות, אתה קורא זבל ומעט מאוד ספרים טובים. ומעט למדי בכלל. ולגבי שגיאות כתיב, זה עוד נסלח (נגיד). לאיית "הארי םוטר" זאת סתם עצלנות.

MnsuR

New member
נכון אבל אני יורד לרמה של בת 10 ....

אני מנסה לחשוב כמוה - והספרים שאני קורא הם לא זבל בכלל ... על ספרים לא אומרים זבל! אפילו על הספר צופן דוונצ'י אני לא אמרתי שהוא ספר זבל [ואני עוד אדוק ...] עצם העובדה שבן אדם ישבן שעות על גבי שעות ויצר ספר זה לא אומר בכלל שהוא יצר זבל, וזה זלזול בהשקעה של בן אדם ... [טוב חוץ מהארי פןטר שהם באמת זבל..] ואם אנחנו לא אותו טעם בספרים - זה לא אומר שאני קורא זבל:) אהה - וכן אני קורא והרבה ... ובנוגע לשגיאות הכתיב נראה לי שהיא לא התכוונה לזה

rawsh

New member
זו טעות בתרגום או שלא הבנת נכון../images/Emo58.gif

הלוחם שואל "למה הוא אומר את השם שלו כל הזמן?". שלו ולא שלי.

rawsh

New member
ולגבי המעבר דרך קירות../images/Emo58.gif

זה באמת חור שלא הסבירו כמו שצריך, אבל אולי ההסבר הוא שפיטר הבין שיש לו את הכוח הזה כבר בפרק 2 של העונה הזו, אחרי שהוא העביר את הידיים שלו דרך החבלים שקשרו אותו לכיסא בפאב האירי. יכול להיות שהוא קלט את זה כבר אז.

Guncrazy

New member
../images/Emo58.gif

אבל הפרקים עם אדם זה ב-4 חודשים לפני, הקטע באירלנד זה כבר אחרי שבהם ברחו אבל לדעתי הוא פשוט אמר לאדם. הרי מראים 4 חודשים לפני ואז חודשיים לפני וחודש לפניי אז כנראה שההסבר הוא די פשוט אולי היו להם שיחות נפש במהלך ה-4 חודשים האלה. לכו תדעו

MnsuR

New member
אבל ...../images/Emo58.gif

אולי פיטר נזכר שהוא יכול לספוג כוחות ... ואז סיפר לאדם מי היה שמה במפגש עם סיילור שזה אומר בעצם שאדם - אשר רואים שהוא ידע על DL וניקי ומייקה - אמר לו שהוא יכול לעבור דרך הקירות - זה לא חור בעלילה זה כנראה קטע שאם היה בפרק יהי מיותר לגמרי, נראה לי בסדרה פה רוצים שנחשוב אנחנו ולא רק נקבל את האוכל בכפית לפה שלנו ... :)

rawsh

New member
איך רואים שהוא יודע על DL ניקי ומיקה?../images/Emo58.gif

אם אני זוכר נכון, לא ידוע שהוא אי פעם פגש אותם, ואין לו סיבה לדעת שהם קיימים. אולי התכוונת שהוא יודע שיש כוחות כמו שלהם ושקיים למשל כוח phasing. זה יכול להיות ואפילו סביר (כי הוא לא מופתע מהכוח הזה ומעוד כל מיני כוחות שהוא רואה). אבל את האנשים עצמם הוא לא מכיר.

MnsuR

New member
תראה את הפרק האחרון של העונה 1...

ניקי יוצאת עם DL ומייקה ומולי ונותנת מכה לסיילור ... פיטר היה שמה ...

rawsh

New member
אה, חשבתי שדיברת על../images/Emo58.gif

על אדם, כי כתבת: "שאדם - אשר רואים שהוא ידע על DL וניקי ומייקה" טעות שלי כנראה. וברור שפיטר הבחין בניקי די-אל ומייקה בכיכר.

למעלה