AshkenaziAmiti
New member
מחשבותי על HEROES עונה 2
טוב אני לא מטייל פה הרבה,אפשר להגיד בכלל לא,אבל בזמנים אלו של שעמום תמיד כיף לחקור פורומים חדשים
בכל מקרה חח,אני צופה אדוק של הירוס כבר מהעונה הראשונה וחייב להגיד כמה דברים על העונה השנייה: 1.אני חושב שהעונה הזאת לא משהו בכלל.כאילו יש קטעים טובים,הסיום של פרק 9 לדוגמה היה ממש טוב ולא ציפיתי לזה,אבל העונה בכללי בינונית.אני גם חושב שיש יותר מדי סיפורים מקבילים בסדרה אבל זה היה בעהיה גם בעונה הראשונה.נגיד אם אני זוכר נכון בפרק האחרון לא הראו את פיטר ומי יודע מה קורה עם החברה האירית הזאת שלו(החליטו לוותר עליה) ונתן ומיה ואחיה וסיילר ומייקה וניקי.כל פרק מתעלמים מהסיפורים של לפחות 2 דמויות לחלוטין ואני חושב שבאמת יש יותר מדי סיפורים מקבילים בסדרה.זה מקשה לעקוב ומסבך עניינים ובסוף יוצר חורים 2.אפרופו חורים,בעונה האחרונה יש לא מעט.הדבר היחיד שעולה לי בראש כרגע זה שאדם ידע שלפיטר יש את היכולת לעבור דרך קירות(כשהם ברחו מהחברה),כשבעצם אין שום סיבה שהוא יידע את זה.מה שהיה שם יכול להתפרש בכמה דרכים אבל ממה שקורה משתמע כאילו אדם יודע שפיטר יכול לעבור דרך קירות. 3.קטע ממש מוזר שעד עכשיו לא הבנתי אותו:בפרקים הראשונים,כשהירו התחזה לקנסיי ונלחם נגד ה12 האלה שהוא לקח להם את החרבות,הוא אמר:"אני טאקזו(חח זה השם?) קנסיי,אתם תזכרו את השם שלי"(משהו כזה) ואז אחד הלוחמים אמר:"למה הוא אמר את השם שלי?" כבדיחה זה לא מצחיקה,אז בהתחלה זה היה נראה לי כהכנה למשהו שיקרה בהמשך,אולי הלוחם ההוא הוא טקאזו קנסיי האמיתי.אבל עכשיו,כשברור שלא הולך להתפתח מזה כלום,מה אתם חושבים שקרה שם? 4.מוות לווסט ומהר.משהו בפרצוף שלו נותן לי רצון חזק כל פעם שאני רואה אותו להביא לו כאפה עם העכבר.האם עוד מישהו פה חש את אותה תחושה כשפרצופו המציק עד כאפה מופיע על המסך?
טוב אני לא מטייל פה הרבה,אפשר להגיד בכלל לא,אבל בזמנים אלו של שעמום תמיד כיף לחקור פורומים חדשים