מחשבה

אייבורי

New member
מחשבה

בדיוק מסיים מייל לאישה מיוחדת וחושב שאני חולה על ציפורניים של נשים כאלו מטופחות צבועות שורטות ממש פטיש מסעיר. כן אוהב גם לק באצבעות הקטנות של הרגליים. שערות בגוף אישה מדכא כל יצר. מה שפטיש שלכם ? מה מעיר מתים והורג יצרים ?

אוווווווו גמני אוהבת ציפורניים ולק

תשאל את נריסה אני לפעמים מסתובבת בצ'אט של המירק עם הניק "המכשפה שמה לק" :)))) ולשאר הפטישים שלי (יש לי מלא אז אני אכתוב רק את המוזרים יותר) 1. ללעוס ביגלה ולהעביר לעבד את הבייגלה הלעוס. 2. לדרוך על כל מני מוצרים מזון. 3. לתת סטירות מצלצלות כאלו... (פעם נתתי למישהו במועדון עד היום הוא מאוהב בי) 4. לנעול סנדלים:) 5. לשים טבעות על האצבעות של הרגליים. 6. להתחרמן מפדיקור (אם אני מצליחה להתנתק מהעובדה שיש מולי קוזינה רוסיה בת 50) 7. לשבת על אנשים במקום על כסאות. 8. כלבלבים שמנמנים שנראים כמו צביקה הדר:) 9. לטייל על הגב של מישהו (טרמפלינג לייט) 10. לפנות למישהו בכינוי "כלב" למשך זמן ארוך ושהוא גם יענה לי תמיד וזה יהיה לא במסגרת סאשן. התעייפתי...

שאייאן

New member
מכשי יש מצב אצלך למערכת יחסים

נורמלית.. יעני גבר רגיל שמנמנן כזה טוני סופרנו שיגנח עלייך ויזיין אותך ומדי פעם את תהי למעלה בלי כל הסלט של הגאגינג בול או שוטים בתחת או וואטאבר? או שנראה לך שאת פקד פור לייפ?

שיזיין אותי למה? מה עשיתי רע?

אני אסביר לך באנלוגיה טוב בונבון? נניח שכואב לך הראש פעם בכמה ימים:) אתה לוקח אדוויל (אקמול של עשירים) הכאב עובר תוך רבע שעה והכל פסדר... יום אחד אתה מנסה במקום אדוויל איזה משהו חלופי כמו רייקי:) או פרחי באך, הכאב חולף ההרגשה מהממת:) ועכשיו נשאלת השאלה, האם תחזור לאדויל בכאב ראש הבא?

nerissa

New member
לא יודעת, מכשפה

אני חושבת שזה עצוב שאנשים "ננעלים" רק על סקס "קינקי" ולא מצליחים יותר להינות מסקס ונילי רגיל, אירוטי, שווה מעמדות וזקוקים רק להכאבה/השפלה/כאב כדי להתענג מאינטימיות פיזית. זה לא קשור לאדוויל לדעתי האישית
ובקשר לשאלה - כן. אין כמו אישה מטופחת מכף רגל ועד ראש אוהבת באותה מידה גבר עם כפות רגליים מטופחות. אין דבר דוחה יותר ממישהו שמוריד נעליים וכפות הרגליים שלו נראות כמו של הובו. פטריות/ציפורניים ארוכות ומזוהמות.. בעעעעעעעעע

אייבורי

New member
בסוף אני אהיה חסיד

מי שברך את המכשפה וכל משפחתה יעלה ויבוא חתן במועדוןןןןןןןןןןן ויננננשק את כפות רגליה ויראה כי טוב כי לעולם חסדו אמן (הורמונים הורמונים)

Z o d i a c

New member
הפאטיש שלי?

נתחיל במה מוציא לי את החשק: - ציפורנים לא גזורות ברגלים/ידיים. - שיערות שצומחות על הגב/עורף/כתפיים. (על נטורל פיל לא שמעתם??) - ריח רע מהפה. - ישבן שעיר בלי פרופורציה. מה עושה לי את זה? - גוף של מתאמן, לא צריך שרירי ומנופח, אבל חזה שרירי, ידיים חזקות.. - עיניים מחייכות, כאלה שגורמות לך לרצות לשקוע בתוכן.

למעלה