* מחשבה *

בועz

New member
* מחשבה *

אני חושב שהבחורה באובססיה :\ המצב ידוע וקיים? לילה טוב :)

בועz

New member
כלפיי

מתקשרת הרבה בכדי להעיבר את הזמן איתי אך לא נעים לי .... לפעמים אני די עמוס בדברים ולא נעים לנסות לנתק

אל תנתק.

פשוט תגיד שאתה כרגע עסוק וכשתתפנה תחזור אליה. ואם היא לוקחת את זה קשה, כדאי שתשבו לדבר על זה.

לא מבין

כשהיא מפחדת שימאס לה מהקשר אתה ממש נלחץ.. וכשהיא מראה שהיא רוצה את הקשר אתה מרגיש דפוק?? זה שלא נעים לך לומר לה שאתה עסוק כעת, זה אומר שאתה לא בטוח בקשר.. שאתה מפחד לעשות טעויות.. מפחד שהיא תפגע.. מפחד שאתה לא תהיה בסדר.. והיא תילך לך.. גם זה שהיא מתקשרת הרבה..(אני לא יודע מזה הרבה.. אבל מניח שאצלך זה ממש הרבה..) ושיש לה צורך לשמוע אותך הרבה.. גם אומר משהו... לדעתי, תעשי חושבים שוב כמה אתה מוכן באמת לקשר.. כמה אתה באמת מוכן לפרויקט הזה ששמו אהבה... מזה בכלל... ומה זה דורש...

שםאנילא

New member
חמוד...את ההולך בע"ה להתחתן עם דבר מדהים ש

שנקרא אישה... יש לך עוד הרבה שנים בע"ה להיות איתה זה אומר לתת הרבה יחס כמו שצריך קח את זה בחשבון...

קליט

New member
פשוט מאוד

כשאתה נפגש איתה - תשוחח איתה על זה . יש כמה וכמה סיבות הגיוניות שיתכן שזה מה שמניע אותה להתקשר הרבה . . יתכן שהיא מנסה בלי משים לבחון אותך, ויתכנו עוד אפשרויות הגיוניות שמסבירות את זה . . >אם תסכם איתה שאתה מוכן ויכול לשוחח איתה בנחת כל יום בשעה מסוימת -יתכן מאוד שזה ירגיע אותה וימלא לה את הצורך להתקשר הרבה . אחי, תעמוד במבחן, מסתבר שהיא לא פטפטנית ללא תקנה . אם כי - תבדוק את הענין הזה . >לא בטוח שכדאי לך לחפור אצלה -למה היא עושה את זה . תכבד את זה, ותקבל אותה בידידות .

למעלה