מחשבה

מחשבה

מחשבה מ-מקיף את התודעה (אור המגיע לכלי) ח-מרחב מעוצב (האור נשבר ומסתדר כמרחב שלו עיצוב מהפנים לחוץ) ש-בעבר הנמשך(התייחסות לעיצוב המרחב אם גישה המתארת היבטים במרחב המעוצב ולהם נתונים משתנים לדוגמא: אני רואה כוס עם מים אני משליח על הכוס נתונים כגון היכן יוצרה מי הביא אותה מהיכן הגיעו המים מאין ליש או מ-יש ליש ) ב- בבריאה (הסידורים שסידרתי במעשי ובדיבורי את המרחב המעוצב והעבר הנמשך תופסות מימד קיומי בבריאה) ה-במודעות המשתנה (שינויי הנתונים ביחד אם האור המקיף גורמים לשינויים במצב הצבירה שלי כולל ההכרה . סה"כ זו מהות המחשבה . כאשר אני מתבונן על ההיבטים השונים הזורמים אלי תוך כדי עשייה כגון תוך כדי שיחת חולין אני יכול לזהות תוך כדי התבוננות על הנתונים השונים שביצעתי תוך כדי שיחת החולין . אילו אורות מקיפים הכניסו את הרעיונות לשיחה שלי , אילו נושאים נגעו בעיצוב המרחב , אליו התייחסויות היו לגבי העבר הנמשך ,מה מיתוך מה ששוחחנו הופיעה לעומתנו בבריאה , אילו שינויי מודעות היו לי תוך כדי שיחת החולין . מתוך כל אלו ניתן לזהות תבניות מבנים של השלכות פנימיות הנקראות כוונות . יש להרהר בהן להתבונן בהם וביום השביעי יש לכלות אותם דהיינו לעבור על כל שיחה בשבוע היכן היא קידמה אותי והיכן לא ולכלות את העניין במישור הפנימי שלי , אחר כך לשבות להפסיק את נקודת העיון שלי ומעשי לגבי השיחות , ולאחר מכן לברך את הנושאים הפעולות המסקנות ההתקדמות האישית בהתבוננות הפנימית וכו´ , ו7לאחר מכן לחברן בקדושה דהיינו לזהות את השינויים בהתחלפות העולם הן של המציאות והן של מחשבתי ולהעמידם כסדר הכוונה הפנימית הקשורה לכל הווייתי בקיום . ומכאן חוזר חלילה להתחדש בשבוע חדש אם המחשבות . קצת קבלה לאתר . דוד

למעלה