מחשבה שעלתה לי

מחשבה שעלתה לי

טוב אומנם הדרך שבא הגעתי למסקנה הזאתי לא הכי קשורה אבל בכל זאת תצטרכו להקשיב ! אז ככה בעוד מספר ימים ימלאו לי 18
וחשבתי לעצמי בצורה רודפת בצע שכזאתי מה אני יכול לבקש ליומהולדת שאין לי ? ואז זה הופיע פתאום - זכרונות , מה הדבר הכי יפה שבסך הכל לכל אחד מאיתנו יש שהוא הכי אוהב ? כמובן הזכרונות הטובים שלנו שרכשנו בכל מהלך חיינו , כאילו תמיד שבן אדם עצוב מנסה לרומם את מצב רוחו מה הדבר הראשון שהוא עושה ? מחפש בראז זכרונות שעשו לו טוב בעבר ותמיד זה מעלה חיוך בפנים. תחשובו על זה בסופו של דבר אלו דברים שהולכים אחרינו כל החיים ומשמחים אותנו , מאגר שלם של זכרונות רץ לנו בראש ואנחנו יכולים לבחור , אז הגעתי למסקנה שמה שבאמת הייתי רוצה זה שימשיכו ליהות לי רק זכרונות טובים ומשמחים כמו שעד עכשיו היו לי . מה חושבים ?

MelodicTruth

New member
דעתי

זכרונות זה דבר מאוד יפה ומאוד חשוב. שמעתי\קראתי עדויות של לא מעט ניצולי שואה שאיבדו הכל חוץ מהזכרונות, מה שעזר להם להחזיק מעמד. אבל...מדובר בצורת חיים לא בריאה, לקום בבוקר רק בשביל הזכרונות... בדרך הזאת לא תרצה להמשיך בחיים שלך כי תמיד תשווה אותם לזכרונות. הזכרונות חשובים מאוד, ובסופו של דבר הם כל מה שנשאר מהוויתנו החומרית, אך עם זאת אתה חייב לעצמך גם את העתיד.

תשמע ..

לא אמרתי שעלינו לחיות באופן אובססיבי לגבי המחשבות שלנו , מה שהתכונתי שזה דבר יפה לחיות איתו כל עוד אתה מודע לכך שאתה חיי בהווה
וגם אני לא רוצה 18 !!

MelodicTruth

New member
צודק.

לכבוד יום ההולדת ה18 שלך תהיה הבנאדם הראשון בתקופה האחרונה שמסכים איתי על משהו
מזל טוב! (ואני לא רוצה 17.5!)

למעלה