מחשבה שעלתה בראשי

יואבM

New member
מחשבה שעלתה בראשי

מדוע צה"ל אמור לשמור על כול אותם מתנחלים ועל כול אותם גושי התנחלויות ? האם אתם המתנחלים והחרדים שלא רוצים להתגייס לצבא ותורתם אמונותם, מאמינים שעל ידי לימוד תורה תגנו על הארץ , בדרך שלכם וזו אחת הסיבות שאתם לא רוצים להתגייס להגן על המדינה, אז מדוע אתם דורשים שצה"ל ישמור עליכם? מדוע אתה דורשים תקציב נרחב וכוחות מרובים לשמירה עליכם ? האם פתאום אותה תורה לא שומרת עליכם ? נמאסתם ......

נורית ס

New member
תשמע,אכן יש בדבריך חומר למחשבה

אני חילונית מבית חילוני,אבל שני דודים שלי חזרו בתשובה, אז כך יוצא שאני מנסה להבין גם את הצד שלהם בסיפור, אבל זה לא אומר שאני לא מסכימה אם דבריך.

TheHock

New member
אני משתדל לא להתערב

בד"כ - אבל רק תיקון קטן - המתנחלים אכן מתגייסים, החרדים לא (מדובר על רוב החרדים - חלקם אכן מתגייסים).

gilka

New member
מתנחלים<>חרדים!!!

אם אתה לא יודע אז רוב המתנחלים הם חובשי כיפה סרוגה שהולכים ליחידות הכי קרביות בצבא!!! תבדוק לפני שאתה מגבב שטויות.

Vendetta

New member
גיבובים שבאים מבורות

1. יש מתנחלים רבים שדווקא לא מבקשים שנשמור עליהם, ומוכנים להגן על עצמם בעצמם. לנו בכל אופן אסור אף פעם להפקיר את חיי אזרחי מדינת-ישראל, עלינו להעניק להם את מיטב הביטחון שנוכל לתת. 2. כמעט כל המתנחלים הולכים לצבא ומשרתים בכל היחידות הקרביות שאתה יכול למנות. אנא תתחבר קצת למציאות לפני שאתה מגבב שטויות. 3. יש מגמת עלייה בגיוס חרדים, כיום יש אפילו גדודים שלמים בחיל השיריון שמורכבים אך ורק מחרדים.

אתה לא זה שמטיף על גזענות?

איזה זכות יש לך בכלל לרשום הודעה שכזו ואחריה לרשום שאנחנו הגיזענים? מתנחלים הם בדיוק אותם שני אדם כמוך, כמו הערבים, כמו הנוצרים וכמו כל השאר. ולפני שאתה כותב שהמתנחלים לא מתגייסים לצבא, תבדוק. אל תזרוק שטויות לאויר. איתי משרתים 4 אנשים שהם מתנחלים. הם דורשים שצה"ל ישמור עליהם כי אף אחד אחר לא ישמור עליהם. ואם לא ישמרו עליהם אתה יודע מה יהיה סופם. אז תפסיק לדבר שטויות. תזכור את המשפט -מר טלית שכולה תכלת "אני בכלל לא גזען"- איש איש באמונתו יחיה.

EverMan

New member
מה גזענות בזו ?

איזו הכללה שלילית הוא עשה על תופסי השטחים ללא זכות הללו ? (חוץ מהעובדה שהם לא משרתים בצה"ל שאינה נכונה ? והוא כנראה התכוון לחרדים מבינם). הם דורשים שצה"ל ישמור עליהם ?! -סבבה ! שיגורו בשטחי מדינת ישראל ! אף אחד לא מכריח אותם לגור שם ! מי שבוחר לגור שם , דמו בראשו , אנחנו לא אחראים לשמור על אדם שבוחר לגור באמצע שדה מוקשים !

יואבM

New member
הבהרה נוספת...ועוד נקודה

מה שכתבתי נובע משיחה כיתתית שנערכה עם מורה לתנ"ך...... השיחה הייתה על המצב בארץ .. וכן אני יודע שיש מתנחלים רבים שמתגייסים לצבא אך מדוע צהל נאלץ לשמור על כול אותם התנחלויות מבודדות ולהשקיע משאבים מרובים בהם ?? חלקם לא רוצה להתגייס כי אתם מאמינים שהתורה תציל אותכם אך מצד שני אתם דורשים את הגנת הצבא... מקווה שהבהרתי את דברי ... ועוד נקודה .. האם אתם המתנחלים מוכנים לפנות את ביתכם (עד כמה שזה קשה..) תמורת השלום המיוחל ?
יואב

Vendetta

New member
אתה מתעלם מטיעוניי

אנא הגב להם לפני שאתה פוצח בנאומים. אני מסכים שנכון להיום צה"ל לא צריך להקצות גדודים לשמירתן של התנחלויות שמורכבות מכמה קרוואנים, אך אין הרבה התנחלויות כאלו. רוב ההתנחלויות הן מושבים לכל דבר, ועליהן יש להגן בכל מחיר. אך בין כה וכה אסור בשום פנים ואופן להפקיר שום התנחלות, ואפילו אם זו ההתנחלות הקטנה והעלובה ביותר. אנחנו חייבים לדאוג לאזרחינו בכל מחיר, והפקרתם לאויביניו זה מעשה שפל ונתעב. רוב המתנחלים לא דורשים את הגנת הצבא, אך הדבר לא קשור לעניין. עדיין עלינו להגן עליהם בכל מחיר. אני אישית איני מתנחל, אע"פ שאין לי שום בעיה לגור בהתנחלות ואני אף רוצה בכך. אך על איזה שלום מדובר? אתה כנראה מתכוון לפסאודו שלום, שהוא לא יותר מכמה מסמכים חסרי תועלת.

יואבM

New member
וסליחחה עם פגעתי ב

במישהו בגלל ניסוח לא נכון ... אכן איש איש באמונתו יחיה אך אין הדבר הזה אמור להפריע או לפגוע באחרים.
יואב

יואבM

New member
וסליחחה עם פגעתי ב

במישהו בגלל ניסוח לא נכון ... אכן איש איש באמונתו יחיה אך אין הדבר הזה אמור להפריע או לפגוע באחרים.
יואב

CANDY MAN

New member
המתנחלים לא מתגייסים?? חה חה חה...

אני רק רוצה שתדע דבר אחד המתנחלים הם עם השיעור גיוס הכי גבוה שיש! ולא סתם גיוס! הם הולכים ליחידות הכי קרביות והם רוצים לתרום הכי הרבה שאפשר למדינה! אני מסכים שהאידאולוגיה שלהם מפגרת ושהיא עקשנית ורצחנית אבל אני גאה בהם שהם שלא כמו הדוסים למשל מאמינים במשהו ולכן הם מרגישים מחוייבות כלפי הדבר הזה כמו הגנה על א"י השלמה לפי הגדרתם! לעומתם הדוסים לא עושים צבא, הם אוכלי חינם צבועים שרק מדברים על איך צריך לכבוש את כל הרשות ולהרוג את ערפאת אבל במעשים - אפס!

EverMan

New member
למה ?

כי הוא לא. צה"ל לא נועד לשמור על פרזיטים שמסכנים את חייהם בכוונת תחילה ואז לבקש שישמרו עליהם. (דר"א לא כל המתנחלים דתיים ...) מי שרוצה לעבור לגור בגוב האריות , שיביא איתו שוט ורובה , כי אנחנו לא נגן עליו מפניהם ! למה לא ? שיעברו לגור באיראן ויבקשו שנשמור עליהם שם ! הניצול הזה של המדינה מצידם חייב להיפסק !

.המוסד

New member
צה"ל צריך לשמור על שלמותה

הטריטוריאלית של המדינה ועל אזרחיה את האריות, אנשי "העבודה" בעיניים הביאו רבין "שברו להם ידייים ורגליים" פרס "בזה שהקמנו את האוטונמיה ממנו מדינה פלסטינית" אלו הביאו את האריות, מעניין איזה עונש יש על רשלנות פושעת נ.ב אל תאשים אותי, מי שמכניס אריות לשטח מאוכלס צריך לקבל מאסר, אפילו הוא טוען שהם "מאולפים", אתה אמרת אריות על כן, רבין פרס וביילין רוץ, פושעים(רק על פי אשר אתה אמרת כמובן)

EverMan

New member
פושעי הטרנספר לדין !

מי שמכניס את עצמו לשטח עם אריות דינו למות. אנחנו הבאנו את ה"אריות" לגוב שלהם , הם חזרו לשאר ה"אריות" ואני לא רואה רע בכך. אדם אשר בוחר לגור שם , דמו בראשו ! רבין ופרס , אנשים אשר אני מכבד מאוד , לא ראויים אפילו לעלות על בדל שפתייך , תתבייש לעצמך. ת-ת-פ-כ-ח !

.המוסד

New member
את המחבלים הביאו אנשי

העבודה, אתה מצדיק זאת? לו הליכוד היה מביא מחבלים גם אז היית מתפנה? אתה תומך בייבוא מחבלים ולא מנסה להסתיר זאת, תתבייש לעצמך, מדבר גבוה גבוה, על רבין, פרס וביילין רוץ אתה תומך ברוצחי היהודים, "אני לא רואה רע בכך" שהמחבלים הורגים ישראלים? בזה אתה לא רואה רע? "הוי האומרים לרע טוב ולטוב רע" ספר הספרים

EverMan

New member
.......

אני לא מצדיק את זה שהביאו את אש"ף , אבל אני בטוח שאם היה אפשר לדבר ולחתום עם מישהו אחר , היו עושים את זה ! ומי תומך ברוצחי יהודים ? אתה מאשים אותי פה בדבר פלילי ! תיזהר במילים שלך ! הוי אומרים לרע ולטוב רע. ועל זה נקרא, אומרים שהליכוד טוב לעם ושהעבודה רעה.

.המוסד

New member
אתה לא תומך בכך שהביאו את אש"ף?

הרי אתה אמרת שאוסלו היה "גאוני" לא אתה אמרת את זה? "מי שמכניס את עצמו לשטח עם אריות דינו למות. אנחנו הבאנו את ה"אריות" לגוב שלהם הם חזרו לשאר ה"אריות" ואני לא רואה רע בכך" "הוי האומרים..." מתכוון אליך, תקרא את ההודעה שלך העובדה אכן רעה, היא הביאה את הרוצחים

../images/Emo26.gifהבהרה חשובה!

יש כאן שגיאה מפחידה! החרדים אינם ציונים ואינם גרים בשטחים! הם יושבים בשקט (?) במאה שערים או בני ברק או לא יודעת איפה ומחכים לגאולה בדרך נס! ה לא מאמינים בכיבוש ובדעה הזאת הם לא כ"כ רחוקים מדעתו של שמאלני מצוי! אי לכך הם לא מתגייסים לצבא (אידיאולוגיה) ובטח שהם לא גרים בשטחים! בשטחים גרים אנשים שאין סיבה שלא שירתו או ישרתו בצה"ל ולמעשה- עצם התישבותם שם זה כמו להיות במילואים פול טיים ג´וב! אבל תכניסו את זה טוב טוב לראש- אין דתי שמצהיר תורתו אמנותו!! הם משרתים בצבא ואם אין משהו שימנע מהם אז המנחל המצוי הוא יוצא (או עדיין) ביחידה נבחרת!! ואם תשאלו מפקדים בצבא הם יגידו לכם שהדתיים הם חלק חשוב מהשירות ושהם תורמים המון!!

למעלה