מחשבה על רכילות

ghahamov

New member
מחשבה על רכילות

לא מזמן ראיתי בל מיני אתרי אינטרנט אזכורים על גירושיו של דייויד ברבנות. (עם הכותרת הבלתי נמנעת - "כבר לא האישה שאיתו"). תהיתי מדוע אף אחד בפורום לא התייחס לנושא. האם זה כי זו רכילות שלא מעניינת אף אחד, או כי זה דייויד ? באופן אישי חייו האישיים לא מעניינים אותי ואני לא חושב שהם צריכים להיות נחלת הציבור (דייויד וכל דמות ציבורית אחרת). נהפוך הוא. בנקודה זו אני קצת מסכים עם אישתי - לכל מעריצי הדייויד זה קצת מוריד אותו לעם (אני מקווה שיצא לי טוב). גיל

glitter8

New member
אמנם

כבר לפני כשנתיים התחילו לדבר על זה בתקשורת, אלא שמפאת הכבוד לאיש, ולחייו הפרטיים, וגם משום שהעובדה הזו מעציבה מאד את כולנו, אנחנו משאירים את הדיון (שקיים, מן הסתם) בעניין לשיחות אישיות ביניינו ולא על גבי הפורום, כדי לא להפוך את העניין לצהוב. בל נשכח שלאיש יש ילדים, שגם החברים שלהם אולי קוראים פה, ועדיף שיפגעו כמה שפחות.. לגבי מה שאשתך אומרת...דיויד מאד "בעם" עוד לפני העיניין הזה, הוא היה מאד חביב למעריציו.

ghahamov

New member
דייויד לעם

מבחינת הנגישות למעריצים דייויד הוא ממש מעולה צילומים, חתימות, לגשת אליו אחרי הופעה (וכמובן הזמין אותנו לארוחת בוקר). אני התכוונתי (וגם אשתי) שדיון בחייו האישיים אותו מוריד אותו מרמת הערצה לרמת איש רגיל. אחרי שרואים בן אדם נותן ביס באוכל או נכנס לשירותים או כל דבר יום יומי זה קצת שובר דיסטנס. אני מקווה שכוונתי הובנה כראוי. את בטוחה שלא את מטרידה אותו ? :))

glitter8

New member
שאלתי את עצמי..

את בטוחה שלא את מטרידה אותו ? :)) ויש לי אליבי... ההטרדות היו בטלפון...ותתפלאו, אבל מעולם לא היה לי את מס' הטלפון שלו,
התקשורת שלנו היא במיילים בלבד
, וגם אלה, די נדירים... והם תמיד מתקבלים ונענים בשמחה. הקטע המצחיק הוא שמאז שפורסמה הפרידה שלו, התחלתי לקבל מסרים מוזרים (אפילו מבלגיה..) מכל מני בחורות
שמגששות מה יכול להיות הסיכוי שלהן אצלו...כאילו אני המנהלת האישית של חיי האהבה שלו...
את כולן נפנפתי בנימוס...

glitter8

New member
היום בעיתון

היה כתוב שיש מישהי שמטרידה אותו בטלפון... וכבר הוגשה נגדה תלונה במשטרה.. <נשבעת לכם שזו לא אני...>

למעלה