מחשבה על "עד מחר"

bendreaming

New member
מחשבה על "עד מחר"

ברור לחלוטין, גם מהאיור שנלווה לסינגל, שמדובר בשיר אהבה ומשפחה וציפיה וזוגיות. אבל בתור מישהו שתקופה ארוכה מאוד לא ראה את אמא שלו, אני לא יכול שלא לשמוע את המילים האלו באופן אחר לחלוטין... מבחינתי זה שיר לאמא. כמה שהשיר הזה יפה ככה הוא מכאיב.

eliavtu

New member
מזה משנה על מי זה נכתב באמת

עדיף לא לדעת על מה אביתר כתב באמת את השיר כי אז זה מעוות את הראיה האישית לשיר כל היופי בשירים שלא אנחנו כתבנו זה שיש לנו את החופש לפרש אותם כרצוננו איך אפשר להגיד ל- bendreaming על מה נכתב השיר? אם מבחינתו זה נכתב על אמא, אז זה נכתב על אמא, מי אנחנו שנגיד לו לא? :)

TEENAGER1

New member
ומתי אמרתי שלא?../images/Emo12.gif

בסך הכל הצעתי עוד פרשנות אפשרית, זה שהיא הפרשנות ה"אמיתית" לכאורה לא ממש משנה משהו. לי לא מפריע לדעת על מה "באמת" נכתב השיר, כי באמת מה שיותר חשוב זה מה שכל אחד מקבל מהשיר, וזה כבר אינדיבידואלי. אם הפרשנות ה"אמיתית" מתאימה לפרשנות שלי ומשתלבת איתה - מה טוב, ואם לא - לא הכל חייבים לקבל. זה כמו שיש אנשים שמפריע להם לראות סרט שמבוסס על ספר שהם אוהבים. לי ממש לא אכפת לעשות את זה, כי החלקים בסרט שלא מתאימים למה שהיה לי בראש מהספר - פשוט לא נכנסים לשם...

bendreaming

New member
זה בסדר, הבנתי את כוונתך בפעם הראשונה :)

את "המון אנשים" חבר טוב שלי חושב שאביתר כתב עבור אורנה, ונאלצתי להסביר לו שזה טקסט של אתגר קרת בכלל :)

למעלה