מחשבה על הקוסמים

Gizmo16

New member
אז אתה אומר שהם נוסעים להם../images/Emo28.gif

במכונית או הולכים ברגל ופתאום בום נתקעים במשהו ענק בלתי נראה שמרגיש כמו אבן
זה לא נראה לך קצת מחשיד

Pr0NgS

New member
הם פשוט לא נוסעים להם שם ../images/Emo3.gif

גם אמרו שיש הרים שמקיפים את הבית ספר, אז אני מניח שבכוונה עשו את זה בלי דרך להגיע לשם, וגם המקום בלתי מפי, כך שאי אפשר להסתכל עליו במפה רגילה, כשמוגלגים איכשהו יגיעו לשם, אז בעצם לא יגיעו, כי המקום בלתי מפי, ובמכונית גם - לא נראה לי סביר כ"כ. וגם יש את כל הכישופים דוחי מוגלגים. נראה לי שפשוט יכולים איפשהו מרחוק לראות בניין הרוס עם שלטים של סכנת נפשות - לא להכנס!

Gizmo16

New member
זה בדיוק מה שאני אומרת..../images/Emo28.gif

שרואים בניין. הוא לא בלתי נראה, רואים אותו, הוא פשוט לא נראה הכי מזמין

mישמישית

New member
זה טלוי ..........

אם את נלדת להורים קוסמים (ששניהם קוסמים ) אז יש עיר שבה גרים כל הקוסמים למוגלגים אסור ליהיות שם למשל : טום (חבר של הארי ) הוא גר בעיר כזאת למרות שאם למשל ההורים שלך הם מוגלגים אז יש לך מחויבות של מוגלגית כי את גרה בעיר של מוגלגים ואם יש לך רק הורה אחד אז זה החלטה של ההורים אם הם רוצים לגור בעיר המוגלגים או הקוסמים היבנת ??? מקווה שעזרתי

mישמישית

New member
כן כן כן

אני יודעת פשוט ליפני כמה זמן רציתי ליראות את הסרט השני והיתבלבלתי אם רון וטום -איזה דפוקה אני - חחח

maor tur

New member
לדעתי כל קוסם שנולד רושמים אותו...

בממשלה של מוגלגים, וההורים בוחרים אם לתת לו "חוק חינוך חובה" (נגיד ש...) ילדים כמו משפחת וויזלי לא גדלו בבתי ספר של מוגלגים, הם גדלו בבית עם ההורים שלהם עד גיל 11....

Rukia

New member
רולינג אמרה פעם../images/Emo181.gif

שלמקגונגל יש נוצה מכושפת שכל שנה רושמת את הקוסמים והמכשפות שנולדו ואחרי 11 שנים מקנגונגל מסתכלת בה ושולחת להם מכתבים ^_~ וולדמורט זה עם L אחת !~

למעלה