מחשבה נוספת..

tatababa

New member
מחשבה נוספת..

אני, כמו רבים פה אני משער, הייתי דיי מאוכזב שלא הופיע אפילו שיר אחד שבחיים לא יצא על אחד מהדיסקי-בונוס של ההוצאות המחודשת של שני אלבומי DeConstruction. עד כמה שהייתי מאוכזב, צריך לשמור על דברים בפרופורציה. אחרי שהשקעתי קצת מחשבה אז דברים נראים הרבה יותר הגיוניים..... הרי 2 ההוצאות האלה נועדו להציג שני אלבומים מעולים בזכות עצמם! לא בזכות כמה שירים שמעריצים היו רוצים לשמוע ובכלל לא בטוח שהם בכלל שווים את זה. חוץ מזה, אלא הוצאות מחודשות של אלבומים ולא אוסף שירים שלא יצאו סטייל היטס+, לכן אין שום סיבה לשים שירים שלא יצאו. BMG היו נחמדים מספיק כדי לתת לנו דיסק בונוס עם כמה גרסאות נחמדות ששווה לשמוע ואנחנו אפילו לא משלמים על הדיסק הזה. לדעתי, ההוצאות המחודשות האלה שמות בכיס הקטן איזושהי הוצאה מחודשת לאיזה דיסק של קיילי שאתם רוצים במהלך הקריירה שלה (אולי אולי אולי ה Hyper Edition של Fever יותר שווה כי היא פשוט כוללת את כל הקליפים של הסינגלים מאותו האלבום). לכן, מה שאני מנסה לומר - אל תשפטו בחומרה את ההוצאות האלה. חבל שאתם תפסידו שני אלבומים כל כך משובחים כמו Kylie Minogue ו Impossible Princess. תהנו, רן

יפה אמרת ואני חושבת ש...

impossible princess זה אחד הדיסקים הכי משובחים טובים שיש לקיילי! למרות שהוא יצא בתאריך דפוק מי שמעריתץ את קיילי באמת יתחבר לאלבום הזה! אני מתחברת ואוהבת את כול השיריםש לה!!!!!
אולי חוץ מאחד או שניים(your xisco needs you) עם מי היא שרה ת'שיר הזה? הוא הורס לה את כול השיר!!!!!!!

tatababa

New member
חומץ

Your Disco Needs You הוא שיר סולו של קיילי........... הוא נכתב ביחד עם רובי וויליאמס והשותף שלו שאני כרגע לא זוכר את השם שלו. בכל אופן, אף אחד לא חייב לאהוב את כל השירים של קיילי, אף אחד לא חייב "להתחבר" לאלבומים שלה אבל למה לא לתת להם הזדמנות הוגנת?

p i n g o

New member
אני חושב שהיא מתכוונת...

לזה שב-Your Disco Needs You יש מישהו(ים) ששר(ים) ברקע ועושה(ים) קולות רקע מזעזעים...

למעלה