מחשבה מרושעת

מחשבה מרושעת

בעודי בוהה במסך, עסוקה בקריאת הודעות ומנסה למצוא באופן נואש משהו ששווה תגובה, עלתה במוחי המעוות (לפעמים) מחשבה, רעיון, אידיאה או איך שלא תקראו לזה, כנראה מפאת התסכול על הזמן המבוזבז שביליתי עד כה בקריאת הודעות חסרות תוכן: מה אם בעצם, כל חברי הפורום הזה (מלבדי כמובן), הם פרי מוחו המפותח של נעל? מה אם כולכם בעצם אנשים פיקטיביים עם חיים פיקטיביים, שנקודת השיא בחייהם היא הלחיצה על ``שלח``, מה אם נעל יושב יום וליל מול המחשב ומנסה להשלות את כולם שמתנהלים פה חיים ערים ודיונים מתמשכים עם אנשים מכל קצוות הארץ, כשבעצם מדובר באדם עם נפש מעורערת ופיצול אישיות נרחב ביותר?! מה אם אין פה אף נפש חיה מלבד נעל (על היותו של המנהל בשר ודם אפילו אני לא מעיזה לערער...) ומלבדי?! והנורא מכל- מה אם הודעתו של נעל על כך שאבד לו הצורך להתחבר לרשת היא הודעה שמטרתה לבלבל אותנו, להסיח את דעתנו מהמתרחש מתחת לאפנו ולהשלות אותנו שאכן-אכן לנעל יש חיים?! אני לא יודעת מה איתכם, אני לא ישנה בלילות... בעצם, מה אני בכלל מדברת אתכם? אתם כולכם בכלל לא קיימים! אני מנהלת דיונים עם עצמי ועם נעליים!! דולצינאה.

goldy

New member
קונספירציה!!

גם אני חשבתי על זה פעם, וזאת אפשרות לא רעה בכלל. חוץ מזה, גם אם זה נכון, הרי זה מראה על אדם בעל פיצול אישיות נרחב ביותר, אשר פתח פורום כדי לדבר עם עצמו! רגע, זה לא הגיוני בכלל, אולי. באותה מידה את יכולה להגיד: מה אם אני הישות היחידה שקיימת, וכולם מסביבי דמויות פיקטיביות, שנעלמות או הופכות למשהו אחר ברגע שאני לא נמצא איתן? נכון מפחיד? זה יכול להיות כ``כ הגיוני שהמחשבה הזאת ממש ממכרת. עצתי: הכל אמיתי, תלוי איך את מגדירה את זה. חוץ מזה, יכול להיות שכל חברי הפורום נמצאים פה כל הזמן, ופשוט מחכים שמישהו כבר יכתוב הודעה! תראי לאן נסחפתי! (אני לא מאשים אותך) גולדי

MajoR_ToM

New member
צדקת

אני נעל נעל היא אני כולם הם נעל והנעל היא כולם אההההה ! אני אשתלט על העולם !!!!! אני אהיה הנעל הגדולה אתם תיסגדו לי !!! אוגה צ`קה אוגה צ`קה

עידן-16

New member
האמת..

טוב אז את קרובה.. אבל בעצם אנחנו כולנו אחים של נעל, אני סנדל נעים מאוד, אני משפחה גדולה מאוד שאוהבים לפטפט לנו בפורום.. וואו אני משעמם לי.. תראו מה אני כותב

חתולית

New member
1000 לפנה``ס

הצלחת להצחיק אותי. וואו, כמה שהצלחת להצחיק אותי. אני, בבקשה אל תעליבי אותי, לא פרי יצירתה של נעל מסריחה משנת 1000 לפנה``ס. נעל, מנהל יקר, אל תתרגש, פשוט העניין של הנעל לא מעורר בי קנאה רבה. בכל מקרה, אני חתולית בשר ודם, כלומר ________ בשר ודם, שם חסוי. לפי דעתי המחשבה שלך אפשרית, כי נעל וNO חולקים הרבה במשותף... אבל לא, פשוט לא. אם אני בשר ודם, וכל השאר בשר ודם ונעל בשר ודם אז... וואו, יש לנו פורום שכולו בשר ודם, בעעעעעעעעה! (הקאה). צמחונית.

אישה קטנה שכמותך

אובססיבית לגבי נעל. נעל פה, נעל שם, כאילו נעל בכלל קיים. השאלה היא האם נעל בכלל קיים? מאיפה את יודעת שנעל הוא לא אני וכולנו? וכולנו בעצם אזבקסטני עצבני שמקבל 15 פזטות לשעה לכתוב את ההודעות האלה שכל מזונו הוא פת לחם , מים ותנ``ך(מזון לנשמה). חברת אשנב לאינטרנט מתרגמת את הכל מאזבקסטאנית שחצובה על אבן לפורום משגשג וכתום לגמרי. צעד קטנה לנעל. צעד גדול לערביי עמנו.

Panther

New member
חשבתי על זה פעם...

תמיד כשאני רואה הודעות שלך אני יודע שזה לא עוד הודעה משועממת של ****ית. גם אני חשבתי על זה פעם וזה קרוב לרעיון של המאטריקס. כשהייתי קטן (בגיל גן בערך) התלבטתי הרבה אם באמת לכל האנשים, לילדים בגן שלי, לאמא שלי, לאבא שלי, הם אנשים אמיתיים או שיש להם חיים כמוני. ואם בכלל רק אני ה``אמיתי`` וכולם הם רק קליפות שאני צריך להתמודד איתם וביניהם. במאטריקס יש רעיון דומה - שבעצם העולם נראה אחרת ממה שאנחנו רואים אותו, והמאטריקס מכסה אותו כדי שנראה דברים אחרים. כי מה זה לראות משהו, לגעת במשהו? רק פולסים חשמליים שנשלחים אל המוח..

N0

New member
כל כך הגיוני שזה מפחיד

N0 מכיר את נעל מספיק כדי לדעת שאם היא יכולה לעשות את זה היא תעשה את זה. וככל שN0 קרא את התגובות להודעה זה רק נראה לו הגיוני יותר. הודעה של חתולית שאומרת לכולם שהיא בשר ודם ולא פרי דמיונה של נעל... כמה נח. הודעה של מג`ור טום שמודה שהוא נעל בציניות כדי שנחשוב שאז אין שום סיכוי שהוא נעל. הודעה של גולדי שאומר שגם הוא חשב על זה פעם ושצריך אדם מוכשר במיוחד בשביל זה עם פיצול אישיות נרחב (האם נעל מחמיאה לעצמה) הודעה של פנטר שמראה כאילו יש לו ילדות של נחשוב חס וחלילה שהוא המצאה. והודעה של מנדרינת הקסם המתאבדת שבעצם פוטרת את האשמה מנעל ומאשימה איזה אזבקסטני מסכן שלא אוכל אבוקדו. ונעל שלא מצאה שום צורך להגיב על הודעה אולי בגלל שגם ככה הגיבה יותר מידי פעמים ואולי בגלל שככה היא תראה נקיה יותר כן כן כל הסימנים מראים על כך שכל חברי הפורום חוץ מדולציאנה הם מימושו השפל של נעל. אבל רגע... מה עם דולציאנה הודעה כמו שלה תראה הגיונית ומצחיקה אבל כאמור תוריד את חששותיו של המשתמש היחיד בפורום הרי יש כאן עוד מישהו אה אז תרמית נעל לא אפשרית זה היה נושא חביב לצחוק עליו. כן חבר פורום יקר אתה הולכת שולל שוב על ידי נעל הערמומית. אבל עכשיו יש פה דילמה מי חבר הפורום האמיתי מי הוא האחד והיחיד שבא לכאן ויש לו רוח מחשבה משל עצמו. זה כמובן לא N0 הודעה כמו שלו רק עוזרת להוריד את החשדות מנעל (ביחוד אחרי שהוא רושם את זה בהודעה). יכול להיות שהמשתמש היחיד כבר עזב מזמן ונעל עסוקה לכתוב הודעות לעצמה בכלל לא שמה לב והמשיכה לתחזק את העולם הדימיוני שלה כשאין בו אף נפש חיה. כנראה שהמשתמש היחיד שהוא באמת בשר ודם בפורום היא נעל. נעל אה... N0

למעלה