מחשבה מפחידה

מחשבה מפחידה

עכשיו מסכימים כולם: המצור על ערפאת ועל המוקטעה היה מעשה מטומטם, חסר-אחריות, מזיק, כושל ורע. האנשים שהחליטו על כך: ראש הממשלה, כל שרי הממשלה (פה אחד) הרמטכ"ל וכל קציניו - הם אותם האנשים המחליטים על גורלנו יום-יום. מפחיד. (מהעיתון, עמ´ 2) שבת שלום סקסופון

גיוRא

New member
ב5 שקלים ביום תקנה לך ממתקים.

במקום עיתון....... תאמין לי חצי שנה ..לא פתחתי עיתון והחיים פתאום יפים..... מילא אם הייתה פותח את העיתון של מחר.. וכותב שם לפי בקשתך את מה שקרה אתמול{היום.}

חתולון*

New member
גיורא

אני מקווה שאתה רואה את הסידרה הנחמדה בטלביזיה "מהדורה מוקדמת" שבת שלום חתולון

גיוRא

New member
הבנתי כל מילה שלך חתולון.רק...

וואט דה פאק..איז..טלביזיה??

חתולון*

New member
גיורא חחחחחחחחחחחח

אנחנו לא ממש "מכירים" ואיתי אל תתחיל "בשקרים" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טלביזיה זו הקופסא עם החוט ויש גם כאלה, כמכשיר אלחוט לפעמים רואים בהם חדשות וסרטים אבל, להודות בכך, יש מעטים ואם יש בית שאין בו TV לי זה נראה , לא טבעי חתולון

גיוRא

New member
בויינה יא´../images/Emo108.gif<---מיצי

שבי הקשיבי..ואל תשויצי.. אז מה?,,היה לי חור בהשכלה ואז הסבירה לי .....החתולה איך תכיר..שת´ה כל היום בקופסא הזו עם החוטים..שאבדו לה השלטים לא עשיתי תאונה.. לא התפוצצת בכיכר העיר.. אני בע"ה עוד לא מובטל.. את סגל רציתי לפרסם.. אבל הם רצו את רביבו.. ו.... ו.... שם רצית לראות אותי? חחח..תתגלח תתבשם.. תסתובב עם הפנים לקיר.. זהו..תתכופף..בא נכיר ......"וירא נח את בנו..ערום כביום היולדו..וידע אותו" ......רבאקקקקק.... צחקתי..מה כל ה....עושים צ´לי במסרים? דיייייייי ת´חרפנתי... ליהיייייייייי ת´יכולה לגרש אותי מפה...?

למעלה